vrijdag 15 mei 2015

kruidvat verantwoord zonnen , long lasting sun lotion & After sun in shower lotion

De mooie dagen komen er aan en dus betekent het dat we weer extra goed voor onze huid moeten zorgen. Vroeger had je een standaard zonnebrandcrème met een factor er in en een after sun en daar deed je het dan mee. Tegenwoordig gaan merken steeds verder met innovaties en zo komt Kruidvat nu met twee nieuwe zonproducten die echt onmisbaar zijn deze zomer. Long lasting sun lotion
Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je in de ochtend je lijf netjes insmeert en de rest van de dag niks meer doet. Dan kan het nog geregd gebeuren dat je in de middag niet meer goed beschermt bent. Een normale zonnebescherming geeft gemiddeld 2 tot 3 uur bescherming, dit verschilt per merk en per SPF factor, maar eigenlijk moet je in de middag dus echt bij smeren. Dat is nu niet meer nodig , want Kruidvat is met de long lasting sun lotion gekomen die je huid tot wel 10 uur bescherming geeft. 

De formule van een moderne liposomentechnologie zorgt dat de UV-filters heel gericht en langer hun werking behouden. Daarnaast bevat deze Long lasting sun lotion huiverzorgende eigenschappen die de huid hydrateren en zacht laten aanvoelen. 

Wat ook erg prettig is aan deze lotion is dat hij ongeparfumeerd en dermatologisch is goedgekeurd (dit is wat anders dan dermatologisch getest) 

De Kruidvat Solait Long Lasting Sun Lotion is verkrijgbaar in :
factor 20 (200ml / €8,99) , 
factor 30 (200ml / €9,99) en 
factor 50 (200ml / 13,99) 


Solait Ultra Light Sunspray SPF 30 
Sinds merken met een zonnespray zijn gekomen ben ik fan. Ze zijn erg makkelijk in gebruik en vind ik veel makkelijker dan de standaard lotions. Het fijne aan deze spray is dat je hem heel gemakkelijk op alle plekken kan sprayen en je de bus zelfs op de kop kunt houden. Daarnaast is het echt een lichte spray en voel je hem praktisch niet zitten. Je verdeelt hem erg gemakkelijk en trekt snel in de huid. Zeker handig om in je tas mee te hebben als je een dag onderweg bent en de zon schijnt volop. 

Solait Ultra Light Sunspray SPF 30 – 150ml / €8,79 


After sun in Shower Lotion 
Sinds de in shower bodylotions er zijn gaat mijn douche routine een stuk sneller. Ik neem er soms niet eens de tijd er voor om bodylotion te doen omdat ik dan moet wachten tot het ingetrokken is voordat ik kleding aan kan trekken. Met de in shower lotion heb je dat niet en kun je gelijk na het afdrogen je kleding aantrekken. Met deze After sun werkt het precies hetzelfde. Je wast jezelf onder de douche en als laatste breng je deze aan op een vochtige huid en spoelt het daarna af. 

Deze after sun in showe lotion bevat panthenol , komkommerextract en moringa olie. Je huid voelt natijd lekker fris en verkoelend aan en je hebt niet echt meer een bodylotion meer nodig. Echter merk ik altijd wel dat deze in shower producten iets minder doen omdat je het toch ook weer van de huid afspoelt. Ik denk dat deze erg geschikt is als je lekker een dag in de zon hebt gezeten en niet verbrand bent. Moet je de huid echt wat koelen, dan zou ik echt een after sun gebruiken die je na het douchen gewoon op de huid smeert. Ik vind deze in shower ook erg fijn op een warme dag, want hij verkoelt echt een beetje!

Kruidvat Solait In-Shower Aftersun 250ml / €5,99


Links zie je de ultra light spray, Zoals je ziet komt hij een klein beetje scheerschuim achtig uit de flacon, echter schuimt deze niet op maar blijft hij lekker compact en goed smeerbaar.  Midden zie je de Long Lasting Sun Lotion in factor 30. Deze smeert ook erg goed uit, je moet hem echt even in laten trekken en bent dan voor een lange tijd goed beschermd. rechts zie je de In-Shower aftersun Lotion. Hij is lekker milk achtig en voelt direct verkoelend aan. Op de natte huid is hij ook prima te verdelen en blijft hij goed op de huid zitten. 


De producten van Kruidvat zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een Kruidvat bij jou in de buurt of via Kruidvat.nl . Ik vind het erg prettig dat Kruidvat zoveel verschillende soorten zonneproducten in het assortiment heeft, zo is er voor iedereen wat verkrijgbaar!

Q: Voor welke variant zou jij gaan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.