zaterdag 30 mei 2015

Makeup Revolution komt bij Kruidvat en Etos!


Ik ga er geen lang verhaal van maken, want dat vinden we allemaal niet interessant, maar deze zomer (waarschijnlijk eind zomer) krijgen wij de producten van Makeup Revolution in de winkels. En niet zomaar een klein beetje, Nee, we krijgen een groot gedeelte bij het Kruidvat en een groot gedeelte bij Etos. 


Ik sprak vorige week met een woordvoerder van Makeup Revolution. Ik was helemaal enthousiast over het nieuws dat het merk in de winkels hier in Nederland komt, maar hij was net zo enthousiast toen hij zag dat ik over de producten schreef! Ze willen het merk goed opzetten in Nederland en doen dit in een geselecteerd aantal winkels van Etos en Kruidvat. 

Makeup Revolution bestaat uit twee delen, de 'orginele' makeup revolution lijn en de 'I heart Makeup' lijn. Deze worden gesplitst en de een verschijnt bij Etos en het andere bij Kruidvat. Ik kan echt niet wachten, want ik heb laatst een bestelling geplaatst en heb een aantal dingen niet in mijn virtuele winkelmand gedaan omdat ik het echt even wilde zien en voelen. Dat kan straks! 

Zodra ik meer weet laat ik het jullie zeker weten! 

Q; Wat vind jij er van dat het merk naar Nederland komt? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.