dinsdag 19 mei 2015

Makeup Revolution Lip Laquer & Lip Cream


Toen ik in maart een grote bestelling bij Makeup Revolution plaatste bestelde ik ook twee lip producten om te proberen. Ik bestelde een Ultra Velour Lip Cream in All I think about is you en een Salvation Velvet Lip Lacquer in You took my love. Twee lipgloss lijkende producten met de ene een matte stain finish en de andere een cream finish met mooie pigmentatie. Kijk mee naar de swatches. Ik dacht dat ik twee dezelfde soort lipproduct had gekocht, maar het zijn twee verschillende soorten. De Ultra Velour Finish is een wat crème achtige lipgloss die lekker zacht op de lippen blijft. De Salvation velvet is juist een hele matte lipgloss die echt als een stain op je lippen zit, dus een beetje droog aanvoelt.    


De verpakking is simpel , opvallend en direct goed zichtbaar welke kleur je in je handen hebt. Hoewel Makeup Revolution echt een budgetmerk is vind ik het er totaal niet goedkoop uitzien, en zo voelt het ook totaal niet. 

De applicator is erg standaard, maar prima. Hij brengt erg gemakkelijk aan en verdeelt goed. Wel merk ik dat de matte stain iets makkelijker werkt, want de applicator houdt het product iets beter vast. Dit komt meer door de substantie van het vloeistof dan  door de applicator. 


Links Salvation Velvet Lip Lacquer in You took my love, rechts Ultra Velour Lip Cream in All I think about is you.


Salvation Velvet Lip Lacquer in You took my love, een erg mooie fel roze matte lip laquer die echt als een stain blijft zitten. Hij droogt wat droog en matte op, maar voelt niet vervelend aan. Ik vind deze kleur voor de zomer erg leuk en zeker omdat hij echt goed opvalt. Ik denk dat je wel kan zeggen dat hij iets weg heeft van de Candy Yum Yum van MAC. 


Ultra Velour Lip Cream in All I think about is you, deze lipgloss blijft zijn glans houden en voelt ontzettend prettig aan. Je voelt hem bijna niet zitten. Je moet hem een klein beetje opbouwen, want hij geeft iets minder kleur af, geen probleem, want het gaat om het eindresultaat. 

Dit is geen stain , dus geeft wel af en gaat er ook sneller af dan de Salvation Velvet Lip Lacquer. Toch blijft hij goed zitten en overleeft hij een niet te vette lunch prima. 


De producten van Makeup Revolution koop ik via de officiële webshop van Makeup Revolution. De lipgloss kosten beide £3 , omgerekend is dit ongeveer €4,20. Als tip, ik heb mij ingeschreven op de nieuwsbrief, zo ontvang ik mailtjes als ze bijvoorbeeld een korting hebben. Zo heb ik alles besteld met £5 korting , omgerekend zijn dit de verzendkosten. 

Q: Heb jij wel eens wat van Makeup Revolution geprobeerd? Nog aanraders? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.