woensdag 13 mei 2015

NIVEA Body Milk Cacao


Maaike - I confess! Stiekem word ik best een beetje blij van chocolade. Een stukje pure chocolade, een kinderbueno of een brownie… I love it!  Als het aan NIVEA ligt, ruiken we straks ook allemaal heerlijk als een chocolaatje. Dat wilde ik natuurlijk even proberen! NIVEA zegt dat cacao (het hoofdbestandsdeel van pure en melk chocolade) heel goed door de huid kan worden opgenomen en dat het de huid kalmeert. Cacao herstelt de natuurlijke beschermende huideigenschappen, wat een zachte en verzorgde huid tot gevolg heeft. Ik ben gaan smeren en vertel jullie wat ik er van vind. De fles is gewoon simpel. De bekende witte fles in een mooie vorm met blauwe letters. De fles heeft een makkelijke klikdop en is handzaam. Ik vind zelf het design van NIVEA erg mooi. Clean en simpel, je weet precies waar je aan toe bent.


 Door naar het product. Op de bovenste foto heb ik een druppel van de Body Milk aangebracht en op de onderste foto heb ik deze druppel uitgesmeerd. Het is een fijne substantie. Niet te dun en niet te dik. Het smeert ook makkelijk uit en wordt snel door de huid opgenomen. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk, want ik wil mij na het insmeren gewoon gelijk aankleden en niet eerst nog een half uur moeten wachten.


De geur is subtiel wat ik prettig vind. Het is dus niet zo dat je gelijk ruikt alsof je in een bad vol met chocolade bent gevallen. Ik vind het wel meer een herfst- en wintergeur. Voor nu met de nog koude avonden vind ik het heerlijk om mij ’s avonds na het douchen in te smeren met deze Body Milk, maar straks als het een stuk warmer is kies ik voor product die wat ‘ frisser’ is.

Wat een heerlijk product NIVEA. De subtiele geur en het zachte, verzorgde gevoel na het insmeren zijn wat mij betreft helemaal top voor de soms nog wat koude dagen.

De NIVEA Body Milk is voor €5,49 te verkrijgen bij de bekende drogisterijen.

Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.