zaterdag 23 mei 2015

Plog 19 mei 2015 - Primark , Ici Paris XL Event & Sushi


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een plog voor jullie had. Afgelopen dinsdag ben ik samen met vriendin Emmely een dag op pad geweest. Zo zijn we naar Primark geweest, hebben we een event van Ici Paris XL bezocht en sloten we af met sushi. Op de terugweg hadden we nog wat pech, maar onze dag kon niet meer stuk. 


In de ochtend op tijd uit bed om mij klaar te maken voor een gezellige leuke dag. Omdat we met een kortingskaart reizen mogen we pas na 09.00 treinen , dus besluiten we maar direct om 09.16 de trein te nemen. 


Ik zat erg te twijfelen of ik met de bus of met de fiets moest gaan. Aangezien het afgelopen dinsdag erg wisselvallig zou worden , besloot ik met de bus te gaan. De beste keuze, want het regende al toen ik naar het station ging. 


We kochten een thee op het station en namen als eerste de trein naar Almere. We gingen naar Almere omdat Emmely nog nooit een Primark was geweest. Dit wilde we als onze eerste stop maken , echter moesten we allebei aardig nodig naar het toilet en besloten we maar eerst naar La Place te gaan , want hier zouden we ook gaan lunchen. 

We hebben heerlijke broodjes met verse jus gegeten. We hebben allebei een helft van een broodje genomen. Zo konden we van beide smaken genieten. 


Ja, daar was hij dan. Emmely vond het helemaal leuk. Zelf ben ik tegenwoordig veel sneller in de Primark. Dit omdat ik toch weet waar ik ongeveer wil kijken. Echter gingen we dit keer lekker relaxt doen en zijn we overal langs geweest. Zo kon Emmely alles bekijken. Wat heel erg prettig was, was dat het er erg rustig was en er dus geen rij bij de paskamers stond. Zo konden we rustig dingen passen en hebben we ons uiteindelijk uren vermaakt. 


Ik heb er leuke dingen kunnen scoren en zal dit dinsdag a.s. in een shoplog laten zien. Emmely heeft ook een lekkere tas vol spullen geshopt. 


Daarna reden we door naar Amsterdam om naar het event van Ici Paris XL te gaan. De locatie was helemaal top, want het event was in het Art'otel recht tegenover het centraal station. 


Binnen was het direct helemaal in thema, want alles was heerlijk opvallend zwart en roze.


Er stond een leuk kraampje met drankjes en speciaal gedrukte bekers. 


Er waren totaal 28 standjes met allemaal leuke exclusieve merken bij Ici Paris XL. Helaas viel mijn telefoon hierna uit en kon ik hem pas na het event weer opladen. 

We liepen overigens met een winkelmandje langs alle standjes en overal kregen we interessante producten om thuis te proberen. 


Emmely maakte voor mij deze foto nog even , want Urban Decay komt weer naar Nederland. Dit keer in de Ici Paris XL. Helemaal top, want het blijft qua oogpotloden en oogschaduw een van de fijnste merken! 


Daarna liepen we richting Genroku, want we hadden ondertussen bijna 3 uur gestaan bij alle merken en voelden onze voeten nu wel! En daarnaast hadden we natuurlijk zin in lekkere sushi! 


In Amsterdam heb je echt de beste sushi ever bij Genroku. Je kunt daar aan het begin van de week All you can eat en drink doen voor  €31,50 en dan krijg je een paar extra keuzes op de kaart. En die zijn echt het lekkerste en beste. Heerlijke sashimi en een rol met garnaal en avocado in het midden , kuit er om heen en een stukje paling er bovenop. Echt HEERLIJK!


Na het eten zijn we terug naar het station gegaan om weer richting Groningen te gaan. Tassen en goodiebags van een zeer geslaagde dag. 


Helaas liep de terug weg als gepland, want onze trein reed niet verder dan Assen ivm een aanrijding. Dus in Assen hebben we een tijdje staan wachten op een vervangende bus die ons naar Groningen bracht. 


Natuurlijk was de laatste bus naar huis al vertrokken. gelukkig kon Emmely haar vriend ons ophalen en brachten ze mij naar huis. Uiteindelijk was ik goed en wel om 01.30 thuis. Ik ben sowieso iemand die laat op bed gaat, dus ik had er totaal geen problemen mee!


Thuis vond ik nog een pakketje in de brievenbus ( de pakket bezorger had ik natuurlijk gemist die dag). Het zijn de nieuwe summer edition Batiste droogshampoos.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.