dinsdag 26 mei 2015

Primark Shoplog


Vorige week ben ik sinds lange tijd weer eens bij de Primark geweest en heb ik een aantal leuke dingen kunnen krijgen. Ik ging voornamelijk voor een paar sportschoenen kijken en eigenlijk kwam ik thuis met alleen maar sportieve dingen. Kijk mee naar de dingen die ik gekocht heb. 


Er is altijd 1 ding waar ik sowieso voor kijk als ik bij de Primark ben, en dat zijn de basis shirtjes. Deze Cami Dress zijn mijn favoriet. Dit komt omdat deze lang is en echt goed over de billen komt. Hierdoor heb je de zekerheid dat hij niet omhoog schiet of rolt gedurende de dag. Ik draag dit soort shirtjes/jurkjes eigenlijk dagelijks onder mijn kleding. Ik nam er nu 3 mee voor een prijs van €3,50 per stuk. 
  

 Ik heb sinds ik meer met bewegen , sporten en gezonde voeding bezig ben, dat ik een verzameling flesjes ontwikkel. Nu moet ik wel zeggen dat ik veel water drink en ik het niet fijn vind om maar 1 flesje voor alles te hebben. Nu zagen we deze met een koel element stukje er in zitten. Perfect voor de zomer. Daarnaast zat er ook een kleine filter achtig ding in , dus je kunt er eventueel fruit in doen voor een smaakje. Hij kost €2,30

Het springtouw is een aankoop waarvan ik nog twijfel of ik het wel ga gebruiken. Maar voor €2 nam ik hem mee!


Ik vond deze super gave sportschoenen en eigenlijk waren alle maten op, behalve mijn maat! Ik wilde graag een paar nieuwe schoenen die lekker zaten en waar ik toch niet op ren of hardloop. Ik gebruik ze voor de sportschool op de fiets en crosstrainer en alle andere bezigheden. Als ik echt heel veel zou lopen/hardlopen had ik gekeken voor schoenen met meer demping, maar ik moet zeggen dat deze verrassend zacht zaten en erg goed aanvoelden. Nu weet ik wel dat je voor €13 niet de beste kwaliteit mag verwachten, dus ze gaan vast geen jaren mee, maar gaaf vind ik ze wel!


De wat meer praktische dingen. Ik heb totaal geen lage sokken meer , dus deze kon ik wel goed gebruiken. Volgens mij waren ze €3,50 voor 5 paar. 

Ook kocht ik haar accessoires. Ik kocht ze eigenlijk alleen voor de haar knipjes, want deze voelden steviger aan dan een setje met alleen knipjes , en hier heb je eventueel er nog wat handige dingen bij. deze setjes kosten €1,50. 


Per toeval had ik ineens een sporttop in mijn handen die er veelbelovend uitzag. En dan heb ik het niet over de kleur of prijs, maar over de maat. Ik pas geen kleding van de Primark ( ik heb 1 jurk en verder heeft mij nog nooit iets mooi gezeten). De sporttops zagen er best rekbaar en goed uit. Na wat passen nam ik er uiteindelijk 2 mee en dit is er 1 van. Hij kost €4,- en zal hem over een bh gaan dragen als extra support, maar draag er nog zeker een shirt overheen.


Deze kwam ik ook tegen en koste €6 en zit net weer wat anders. Het zijn niet echt mijn kleuren , maar hij zag goed en daar ging het mij om!


Als laatste kocht ik nog deze drie sieraden. twee keer mooie subtiele dunne maar wel grote ringen in goudkleur en zilverkleur voor €1,50 per stuk en een mooi setje armbanden met een N (van Noah) en een steentje voor €2. 

Dit waren mijn aankopen. Ik ben er erg blij mee! Toch geven die schoenen en tops wat extra boost om er leuk uit te zien tijdens het sporten!


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.