woensdag 20 mei 2015

Review Rimmel: 60 seconds super shine by Rita Ora


Maaike - Een aantal maanden geleden heb ik mijzelf een nagellakverbod opgelegd. Mijn kast puilde uit met zoveel flesjes nagellak, waarvan ik een heel groot gedeelte ook nog is nog nooit had gebruikt. Ik heb alles opgeruimd en uitgezocht en kon mij goed houden aan mijn eigen afspraak. Tot deze week. Opeens had ik in mijn hoofd dat ik voor deze lente/zomer een geel pastellakje wilde. Het moest! Dus ik ging op zoek en kwam uit bij Rimmel London. Aangezien kruidvat een actie had 1 + 1 gratis, heb ik gelijk nog maar een ander mooi kleurtje uitgezocht. 


Rita Ora werkt wederom samen met Rimmel en in totaal zijn er 12 fleurige nagellakjes uitgebracht. Ik ga jullie er twee van laten zien! Edit: ik kon het niet laten. Een aantal dagen na het maken van dit artikel heb ik er toch nog twee kleurtjes bij gekocht! Kijk maar mee! 


Ik (Silja) heeft afgelopen week ook over deze leuke nagellakjes van Rimmel geschreven. Het is voor jullie nu erg leuk om van twee individuen een mening te lezen. 


Ik begin met waar ik naar op zoek was. Pastelgeel. Eigenlijk hou ik niet zo van de kleur geel, maar ik ga het steeds meer waarderen. Vooral als het een pastelkleur is! Het is zonnig en staat gelijk fris en vrolijk!


Op deze foto heb ik twee laagjes van de nagellak op. Ik ben blij dat de lak gewoon goed dekt in twee keer, want met dit soort kleurtjes is dat wel is anders. Het is ook een fijn kwastje, waar je snel en precies mee kunt werken.
Kleur is #450 Daisy Days 


Toen ik voor het schap stond om nog een kleurtje uit te kiezen viel mijn oog gelijk op deze prachtig hemelsblauwe kleur. Ik heb wel meer blauwe kleurtjes in mijn stash, maar deze is anders en ging dus mee in mijn mandje!


Ook op deze foto heb ik twee laagjes van de nagellak op. De lak dekt goed en doet mij gelijk aan een zonnige dag denken met een mooie helder blauwe lucht!
Kleur is #860 Bestival Blue


Aangezien ik er toch nog twee kleurtjes bij heb gekocht, wilde ik daar ook nog even swatches van maken voor jullie! 


Deze kleur doet mij een beetje aan lavendel denken. Een prachtig paarsig, lila kleurtje.  De lak dekt goed in twee laagjes. Op de foto lijkt het misschien een beetje streperig, maar dat komt door hoe het licht erop valt. Ik ben fan!
Kleur is #558 Go wild-er-ness 


Een mooie peach kleur! Ik heb twee laagjes aangebracht en net zoals de anderen lakjes dekt het prima! Deze kleur is iets subtieler dan de andere lakjes, maar zeker niet minder mooi!
Kleur is #408  Peachella

Zoals gezegd zijn er 12 kleuren uit deze collectie beschikbaar. Ik vind ze eigenlijk allemaal wel mooi! 


Rimmel zegt dat het een nieuwe formule is waarbij je geen base- en topcoat meer nodig hebt, want alles zit in één flesje! Kijk, dat is nog is gemakkelijk! Persoonlijk draag ik wel een basecoat onder de nagellak om wat oneffenheden op te vullen, maar als je daar geen last van hebt scheelt het een hoop werk! Ook zegt Rimmel dat de nagellak tot 10 dagen kan blijven zitten. Zelf kan ik dat wel vergeten. Met een baan als juf en een baan in de horeca gebruik ik mijn handen continu voor van alles en nog wat! Maar dat is met zoveel leuke kleurtjes niet zo erg, want dan kan je lekker vaak afwisselen!


De lakjes zijn te koop voor €3,99 bij onder ander het Kruidvat.

Welk kleurtje spreekt jou het meeste aan?

Liefs,
Maaike


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.