donderdag 14 mei 2015

Rimmel Colourfest by Rita Ora nagellak collectie


Rimmel heeft dit jaar ook weer een leuke samenwerking met Rita Ora. Vorig jaar brachten ze een mooie lijn met de 60 seconds lakken uit. Dit jaar hebben ze weer 12 mooie 60 seconds lakken uitgebracht, dit keer met de nieuwe unieke 3-in-1 Nail Colour Technology. Een nagellak met een base- en topcoat er bij in. Glossy nagels in een handomdraai, dat willen we allemaal in vrolijke kleurtjes. 


De samenwerking tussen Rimmel en Rita Ora is te herkennen aan de leuke madelief bloemetjes op de dop, de fab flower-power dop. Daarnaast staat op elke dop de 'signature' van Rita Ora in de kleur van de nagellak.  De kleuren van deze collectie zijn ge├»nspireerd op de trend en catwalk kleuren van dit moment. Hippe vrolijke kleuren die perfect bij de lente en zomer passen. De collectie is op te delen in 2 sub-collecties , 6 pastel kleuren en 6 opvallende felle kleuren 

De 12 kleuren :
#413 Oragina 
#270 Sweet Retreat 
#408 Peachella
#300 Glaston - Berry 
#450 Daisy Days
#322 Neon Fest 
#498 Rain Rain Go Away
#400 Tangerine Tent 
#558 Go Wild-er-ness 
#880 Port-a-loo Blue
#860 Bestival Blue
#878 Roll in the Grass


De kwast van de 3-in-1 Nail Colour Technology heeft hetzelfde kwastje als de andere lakken van Rimmel. Deze is wat breder en platter en vind ik persoonlijk prettig lakken. Hij glijdt heel gemakkelijk over de nagel. 


#413 Oragina is een heerlijke oranje vrolijke kleur . Lekker zomers , zeker als je een wat gebruinde huid hebt. 


#450 Daisy Days is een heerlijk vrolijk fel geel kleurtje met een heel klein shimmertje er in. 


#878 Roll in the Grass  is een mint groen blauw kleurtje. In real life is deze net wat meer groener. Hij is lekker fris en toch niet te fel. 


#880 Port-a-loo Blue is een fel blauwe kleur die toch een frisse uitstraliing heeft. Zeker een leuk lakje voor de zomer!


De lakken zijn erg prettig in gebruik en drogen relatief snel, zeker als je twee dunne laagjes aanbrengt. Daarnaast is de lak wel wat dikker en hierdoor maakt het wel iets lastiger om een egaal tweede laag aan te brengen. Mijn tweede laag was daarom ook iets dikker. Maar verder is hij erg fijn in gebruik.De lakken hebben een mooie glans en er is inderdaad niet echt een topcoat nodig. 

De Rimmel 60 Seconds Super Shine Nail Polish By Rita Ora is vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt voor € 3,99 per stuk. Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.