dinsdag 12 mei 2015

Rimmel Oh My Gloss


De lente komt er weer aan en we beginnen weer wat meer over te stappen van een lipstick naar een lipgloss. Ik draag nu alweer geregeld een lipgloss en draag ze nu dan ook vaak over een lipstick. Rimmel is nu met een zestal Oh My Gloss lipgloss gekomen die een 'gloss lock' technologie met arganolie en vitamine E heeft. Verzorgde lippen met een mooi kleurtje is altijd welkom. Ik zal maar eerlijk zijn en gelijk zeggen dat ik niet zoveel heb met een doorzichtige gloss. Ik vind dat iedereen één in zijn stash moet hebben, dat heb ik ook, maar ik gebruik ze echt zelden. Ik ga dan eerder voor een variant met een zacht subtiel kleurtje en bijvoorbeeld was shimmer er in. 


Totaal zijn er 6 varianten verkrijgbaar: 
#150 Glossaholic. 
#330 Snog. 
#500 Ooh La La.
#530 Go Gloss or Go Home. 
#120 Non-Stop Glamour . 
#800 Crystal Clear

De voordelen van de lipgloss:
  • De lip-loving gloss formule geeft je lippen meer dan 6 uur lang kleur, glans en comfort. 
  • Voor de allereerste keer heeft Rimmel arganolie toegevoegd aan een lipgloss. 
  • De gloss is samengesteld met vitamine E. 
  • De formule bevat Rimmel’s slimme ‘Gloss Lock’ technologie voor langdurige 3 -dimensionale glans
  • Oh My Gloss! voelt niet plakkerig, maar juist  luchtig en comfortabel op de lippen aan.


De gloss heeft een standaard applicator kwastje en deze brengt de gloss gemakkelijk aan. Pas wel op met het er uit halen van de applicator want de gloss is een beetje vloeibaar en kan net een kloddertje mee trekken die dan op de grond valt. 


#800 Crystal Clear , een simpele doorzichtige gloss die een mooie glans geeft. 


#530 Go Gloss or Go Home , Deze kleur vind ik erg mooi en sinds ik deze kleur binnen heb draag ik hem bijna elke dag over een lipstick of alleen als gloss. De kleine gouden shimmerdeeltjes zijn echt perfect. 


De lipgloss voelt erg prettig aan. Niet plakkerig, geeft een mooie glans en blijft best even zitten. 6 uur red hij helaas niet, naar het bijwerken van een lipgloss is vaak wel erg gemakkelijk. Ik graag ze nu vaak en dit komt vooral omdat ze erg lekker op de lippen aanvoelen. 

Deze lipgloss valt onder de Rita Ora Colourfest Lip & Nail Collection van Rimmel  en kosten €6,99 per stuk. De collectie is verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Daar jij vaak een lipgloss? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.