woensdag 6 mei 2015

Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie


Maaike - Rimmel heeft een poosje geleden een nieuw soort mascara uitgebracht. Namelijk een mascara die zorgt voor mooie wimpers, die tegelijkertijd verzorgt worden door middel van Marrokaanse arganolie.   Rimmel zegt dat je wimpers in één simpele beweging gladgestreken zijn en dat de mascara zorgt voor weelderige, volle, perfect gladde wimpers zonder klontjes. Ik was benieuwd en ben gaan testen!


Er zijn twee soorten. Namelijk een gewone- en een waterproof variant. Als eerste moet ik zeggen dat ik vind dat de mascara’s er prachtig uitzien. Het product heeft een luxe uitstraling, zowel de brons/gouden verpakking als de blauwe. (Door al het geglim wel vreselijk lastig te fotograferen, maar daar gaat het bij een mascara natuurlijk niet om.) De mascara is prettig vast te houden en heeft een kunststof borsteltje. 


Ik vind het borsteltje wel een beetje aan de grote kant. Ik zit al snel mezelf onder te kliederen, dus ik moet wel na het aanbrengen het één en ander corrigeren.


De bovenste foto is zonder mascara, de middelste foto is met de gewone mascara en de onderste foto is met de waterproof versie. Ik doe eigenlijk nooit mascara op mijn onderste wimpers omdat ik vind dat het mijn ogen geen goed doet.

Rimmel zegt dat je met één simpele beweging, mooie wimpers zonder klontjes kunt creëren. Nou dat is mij niet helemaal gelukt. Ik heb toch wel aardig wat laagjes aan moeten brengen om een voor mij mooi genoeg resultaat te krijgen. Ook zie ik toch hier en daar wel wat kleine klontjes. De waterproof variant is iets ‘ zwaarder’  waardoor mijn wimpers iets minder krullen en ook net wat minder gevuld lijken. Het is wel echt waterproof en moet met een goede reiniger verwijderd worden.


De conclusie: de mascara ziet er prachtig uit, maar door het grote borsteltje en toch hier en daar wat klontjes weet ik het eigenlijk niet zo goed. Ik weet niet of mijn wimpers meer verzorgd zijn dan bij een andere mascara door de arganolie, maar ze voelen na het aanbrengen van de mascara wel heel zacht aan en dat is prettig. 

Als ik kijk naar de middelste foto in de collage vind ik mijn wimpers er toch wel goed uit zien eigenlijk! Ik ga de mascara nog een kans geven en vaker gebruiken, ik moet denk ik gewoon nog een beetje handigheid krijgen in het gebruik met het borsteltje.


De mascara is voor €13,49 te verkrijgen bij de bekende drogisterijen. 

Groetjes, 
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.