zaterdag 9 mei 2015

SwissCare Beauté-Tox en Eyelift


SwissCare is een merk wat ik totaal niet kende! Het merk is in 2011 in Nederland gelanceerd. Het merk maakt producten die ontwikkeld zijn volgens de hoogste kwaliteitsstandaard van medici in Zwitserland . Ik was erg benieuwd naar het merk en ontving de Eyelift en de beauté-tox. Twee hoogstaande producten met een flink prijskaartje, zijn ze dit waard? Ik laat het jullie vandaag zien.SwissCare is een merk wat gebruik maakt van natuurlijke bronnen ala basis voor haar producent en combineert de natuur met de technologie van morgen aldus SwissCare. Het merkt werkt met effectieve werkstraffen die de huid op lange termijn verbeteren!


SwissCare Eyelift
Normaliter hou ik niet zo van een oogcrème, meestal zijn ze te vol en romig en vind ik dit niet lekker bij de ogen! Deze Eyelift van SwissCare is gemaakt met een revolutionaire gel die erg prettig aan voelt! Deze gel heeft mijn magische drie woorden die ok dagelijks gebruik als schoonheidsspecialist : collageen , elastine en hyaluronzuur.
Wat deze drie begrippen zijn, en wat ze doen vertel ik hier.

Kort samengevat zorgt deze gel er voor dat de huid op lange termijn wat gelift wordt en de elasticiteit weer wat meer wordt. Dit zie je helaas niet naar 1x gebruiken, maar na een 4 tot 6 weken merk je dat de huid net wat verfijnder en mooier is. Wereldwonderen kun je niet verwachten, want daar zijn de percentages van actieve werkstoffen te laag voor! Het is een van de eerste oogproducten die ik prettig in gebruik vind!
Helaas zit er best een heftig prijskaartje aan, maar fijn is hij zeker!

De SwissCare Eyelift kost €59,95


SwissCare Beauté-Tox
Dit serum is ontwikkeld om rimpels te laten verminderen. Het merk geeft aan dat je bij het aanbrengen onmiddellijk voelbaar en zichtbaar resultaat ziet, doordat de huid zich aanspant en de gezichtsspieren zich ontspannen. Helaas is dit natuurlijk niet mogelijk, want een serum kan geen invloed hebben op je spieren, echter kan een crème/serum wel de huis wat laten aanspannen. Persoonlijk voel ik dit niet echt gebeuren! Wel merk ik na een aantal weken dat mijn voorhoofd wat gladder en zachter is geworden na gebruik! Wel moet ik hierbij melden dat ik gebruik maak van een wekelijkse Peel in kuurvorm. Meestal had ik na een Peel 3 dagen een super zachte en egale huid, nu met deze beauté-tox merk ik dat dit zeker 5 dagen Is geworden.

Ook dit serum bevordert de aanmaak van collageen en elastine! Het serum is eigenlijk voor iedereen geschikt, maar in het bijzonder voor een wat rijpere huid met tekenen van veroudering. Echter vind ik het een erg prettig serum.

De SwissCare Beauté-Tox kost €89,95


Ik vind dat het merk en de producten hun plus en min punten hebben!
1.    Ik vind de prijs erg hoog en verwacht er dan ook veel van!
2.    De verpakking vind ik voor deze prijs echt goedkoop! Het is een en al plastic en je zou denken dat het hier om een goedkoop product gaat, zo voelt het dan ook aan
3.    Ik vind het erg prettig dat het merk echt naar ingrediënten en actieve stoffen kijkt!
4.    Ook vind ik het erg prettig dat ze niet met loze woorden komen die een crème niet kan waarmaken! De zijn wat dat betreft veel meer gericht op de consument die er meer verstand van heeft ( alleen jammer over het vertellen van het ontspannen van de spieren door een serum, wat niet kan)
5.    Ik vind de producten erg prettig in gebruik, ik zie werkelijk wat verschil, echter zijn er goedkopere oplossingen die soms sneller resultaat geven.

Zou ik de producten opnieuw aanschaffen als ze op zijn? Nee ik denk het niet! Ze zijn erg prettig en doen hun ding, toch wat ik al eerder aangaf, er zijn goedkopere oplossingen/varianten!

De producten zijn verkrijgbaar bij de website vanSwissCare.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.