vrijdag 22 mei 2015

W7 - In the Mood & In the City


Sinds Urban Decay de Naked Basics heeft, gebruikt mijn moeder eigenlijk alleen nog maar de naked Basics palette. Als je wat ouder wordt wil je niet altijd meer glanzende oogschaduw op en zoek je dus meer naar de matte tinten. Ik draag nog vaak shimmer oogschaduw, maar zo nu en dan vind ik een matte look ook bij mij passen. Nu liep ik vorige week in de Big Bazar en spotte ik de dupes van de basics palettes van W7. Ik nam er twee voor mijn moeder mee, en nam er ook twee voor mijzelf mee, want voor €3,99 per palette kun je het nog eens proberen. De palettes komen in kleine handige metalen doosjes. Ze zijn hierdoor goed beschermd en de kans dat de oogschaduws stuk gaan is minder groot. Beide varianten hebben op de voorkant grote letters en vallen goed op. Het is niet mijn meest favoriete uiterlijk, maar het past wel erg goed bij het merk. 


De palettes hebben allebei zes verschillende kleuren en hebben zeker wat van elkaar weg. Beide varianten zijn matte en hierdoor erg geschikt als je niet elke keer meer shimmer op de ogen wilt. De rest van de binnenkant is niet echt interessant. Zo zit er geen spiegeltje in de deksel en heeft hij ook geen applicator. Ik vind dit niet storend en mis het niet. 


Ik kan helaas niet het origineel met deze testen, want ik heb de palettes niet en mijn moeder heeft de naked basics 1 en door stommiteit ben ik die vergeten te fotograferen.


W7 In the City
Dit is de dupe van de Urband Decay Naked Basics 2. Wat erg fijn is aan dit palette , is dat de kleuren mooi op elkaar aansluiten en hierdoor goed bij elkaar passen! Je merkt dat je hierdoor erg mooi en subtiel aan de slag kunt.

De pigmentatie is prima, iets poederig, maar dit vind ik niet erg. Ook op het oog geven de kleuren goed pigment af. Zeker een fijn palette om mee te werken. Het is wel aan te raden om er een primer onder te gebruiken. Persoonlijk is dit mijn favoriet van de twee.


W7 In The Mood
Dit is een dupe van het wat meer bekendere Urban Decay Naked Basics 1 palette. Ook hier zijn de kleuren weer op elkaar afgestemd. Echter zijn de keuren van dit palette wat verder uit elkaar qua kleuropbouw. 

Ook dit palette heeft weer mooie pigmentatie en is het alleen wel weer wat poederig. Je moet gewoon met beide paletten wat oppassen dat je geen fall-out krijgt. 

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over deze palettes van W7 en vind het echt een leuke toevoeging. Daarnaast heeft mijn moeder laten weten dat ze het In The Mood palette zelfs nu vaker er bij pakt in plaats van de Naked Basics. 

De paletten zijn verkrijgbaar bij de Big Bazar voor €3,99 per stuk. 

Q: Wat vind jij van deze budget varianten?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.