zondag 28 juni 2015

afgeleid , geen perszondag vandaag , haarverf besteld.


Vorige week in Parijs zag ik deze foto op Instagram voorbij komen en ik was verkocht. Ik was helemaal verliefd op de style haarverf die ze heeft. Het begon bij mij al weken geleden weer te kriebelen om wat met mijn haar te doen en na deze foto was dat alleen nog maar meer. Nu wil ik geen groen en blauw in mijn haar, maar wel roze en paars pastel. En op deze zaterdag avond maak ik meestal de perszondag , echter zit ik ondertussen al uren youtube filmpjes te kijken hoe mensen het verven en kijk ik prachtige plaatjes op instagram. Dus de perszondag komt ergens aankomende week op een doordeweekse dag. 


Na uren filmpjes kijken heb ik via attitudeholland.nl/ drie kleuren haarverf besteld. Ik ga niet mijn hele haar verven maar wil alleen de punten in een mooie pastel tint. 


Deze drie kleuren heb ik gekocht en ga ik mixen met conditioner zodat het pastel wordt. Ik vind het heel spannend maar heb er erg veel zin in! vroeger heb ik ook al echt kleuren in mijn haar gehad en ik kreeg hier altijd ook erg veel positiever reacties op. ( zie hier ooit het artikel dat ik maakte over mijn gekleurde haar van way way back

Ik hou jullie op de hoogte en wens jullie een fijne zondag. 

Q: Zou jij je haar wel eens in een andere kleur willen verven? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.