maandag 1 juni 2015

DailySilSil 2015 - Week 22


Goedemorgen op deze maandag morgen. Vandaag heb ik een bomvolle DailySilSil voor jullie. Afgelopen week vierde ik mijn verjaardag een beetje , was ik jarig, had ik een aantal afspraken en ging Noah op schoolreis. Kijk mee naar mijn leuke , maar vooral drukke week! Afgelopen maandag was het tweede pinksterdag en vond ik het een perfecte dag om mijn verjaardag een beetje te vieren. Ik moet zeggen dat ik door drukte er dit jaar niet zo'n zin in had. Daarom besloot ik mijn ouders, mijn grootouders en mijn beste vriendin te vragen of ze zin hadden in Sushi eten bij Sumo. Iedereen vond dat een top idee en zo hebben we heerlijk genoten van een sushi lunch!

Natijd zijn we bij mij thuis nog wat koffie en thee gaan drinken en had ik wat mini tompouce en slagroomsoesjes. Iedereen zat toch vol van de sushi, dus taart en hapjes waren niet nodig.


Dit is toch te lief voor woorden!? Shabby heeft zijn tong bijna altijd wel een stukje uit zijn bekkie hangen! Hier tijdens het slapen!Afgelopen week weer een paar wimperextension sets gezet. Nu kwam Nynke weer langs voor een mooie nieuwe set! We gingen dit keer voor iets heftigere krul, maar een slagje minder dik, dus iets luchtiger ogend! (D-krul 0,15 lengte 13-12-10-9) Foute boel , maar soms zo lekker!


Ik heb een aantal kleine klusjes in huis die ik elke keer maar uitstel . Niet omdat het heel vervelend is om te doen, maar ik heb vaak gewoon veel te veel andere dingen te doen. Nu ging ik er even goed voor zitten en heb ik al mijn wimper extensions gesorteerd en met stickers op volgorde gemaakt.


Op woensdag ochtend ben ik samen met een moeder van Noah zijn klas naar de sportschool geweest. Ze wilde graag weer naar de sportschool , maar zag de eerste keer alleen heen gaan niet zo zitten, dus ben ik met haar mee geweest. Want zo is mijn vriendin voor het eerst met mij mee geweest, en zo moet je elkaar toch een beetje helpen.


Ik ben afgelopen week echt uren op het internet geweest om op zoek te gaan naar een perfecte laptop voor mij! Man Man Man... Echt kopzorgen krijg je er van. Nadat ik een paar op het oog had ben ik naar o.a. Mediamarkt, CoolBlue en Norrod geweest voor advies en eventueel nog andere tips. Totaal bij 4 verschillende mensen geweest waarvan ik bij twee het gevoel kreeg dat ze net zo veel van computers wisten als ik, en twee die mij echt wat meer konden vertellen. Maar uiteindelijk waren alle vier de mannen het wel met mij eens dat deze laptop het beste bij mij past.

Ik weet dat het voor sommigen misschien een makkelijke uitgave is, maar ik ben iemand die eerst heel zeker moet zijn voordat ik pas een beslissing neem , want een laptop heb je wel een paar jaar als het goed is!


Na het sporten even weer een lekkere eiwit shake! Deze keer coconut ice Cream met yoghurt en water! Erg lekker! Net optimel maar dan beter! Ik merkte na het drinken , dat ik na ongeveer 5 minuten een raar zuur/bitter nasmaakje op de zijkanten van mijn tong kreeg. Of dit nu aan de shake smaak ligt of aan de yoghurt weet ik niet, want ik heb ze nog niet individueel van elkaar geprobeerd. Woensdag was het ook weer zwemlesdag en dus met de fiets naar zwemles. Noah vind het nog steeds onwijs leuk en hij doet het ook erg goed!


Snelle rijst met kip, champignons , broccoli en creme fraise. Velen dachten dat het risotto was, maar dat is niet het geval. Het was eigenlijk meer een bij elkaar geraapt avondmaaltje met dingen die in de koelkast te vinden waren en op moesten.


Record gehaald met stappenteller. Op de armband staat mijn geboorte datum. Ik kreeg hier veel vragen over. Noah heeft ook een armband en een ketting en deze zijn gemaakt door een vrouwtje op e braderie waar ik een aantal weken geleden met mijn vader stond. Dus helaas weet ik niet waar je ze verder kunt krijgen.


Ja ja, alweer 27 jaar. Ik was afgelopen donderdag jarig, al vierde ik het niet echt. Ik wil het in de zomer vieren met vriendinnen + kids en dan in stadspark op een kleedje met allerlei lekkere dingen.


Noah ging op mijn verjaardag op schoolreis en dat vond hij natuurlijk extra leuk. Nu moet ik zeggen dat hij echt al weken van te voren vroeg hoeveel nachtjes het nog was. Dit is voor kinderen echt het uitje van het jaar!


Nou mijn hele planning liep die dag in de soep. Wil ik gaan zwemmen... Is er tot 10 een soort kinder les... Dus ik dacht, ga ik naar de zonnebank... Is die pas om 11 open. Dus dacht ik, dan maar eerst naar Sontplein om naar de mediamarkt en coolbleu te gaan om laptops te bekijken... Gaan die ook pas om 10 open... Dus nu noodgedwongen heb ik maar een ontbijtje bij Ikea genomen. ( Geen straf natuurlijk) Donderdag sowieso geen topdag voor mij , ondanks mijn verjaardag, want ha de hele dag knallende koppijn! Ik ben normaal niet zo van de pijnstillers maar in de middag had ik al 5 flinke gehad! Dus ha ik echt geen puf om te koken. Vroeg ik aan Noah of hij pannenkoeken , Chinees of pizza wilde. Natuurlijk werd het pannenkoek en wilde het buurmeisje ook graag mee-eten! Geen probleem natuurlijk. Ik dacht , dan bestel ik straks wel wat als Noah op bed ligt... Zegt buurvrouw ineens! Aida eet bij jou, dus jij krijgt een lekker bord eten van mij! Hoe lief! Het was echt heerlijk ,  het is net of je in het buitenland zit!Op je verjaardag kon je gratis een zonnebankje pakken bij Speedsun, en aangezien ik die toch erg graag wilde proberen was dit natuurlijk helemaal top. Helaas niet mijn favoriete zonnestudio, daar ben ik dan nu al wel gelijk uit!


Toch voelde ik me een beetje jarig. Ik kreeg erg leuke dingen en dit keer kreeg ik erg leuke en bruikbare cadeaus. Helemaal happy!


Op vrijdag had ik eerst Noah die naar school moest en daarna heb ik de hele dag klanten gehad. Ik zag in de middag een foto van DimSum voorbij komen en ik kreeg er zo'n zin in, dat ik na de laatste klant naar de Amazing Oriëntal ben gegaan en daar even weer ingeslagen heb om porties te maken voor in de vriezer!


Ik keek echt uit naar het weekend. Ik heb zo'n drukke volle week gehad ( daarvan heb ik die donderdag ook waarschijnlijk hoofdpijn gehad.) dus nu het hele weekend relaxt doen. Niks echt iets vast op de planning. Ik moet even naar de stad en moet een klein boodschapje doen. En ik wil wat vooruit werken met de site en series kijken. Nou dat moet wel lukken in twee dagen. 


Zaterdag bracht ik het grootte nieuws naar buiten dat Makeup Revolution naar Nederland komt. Er werd erg leuk op gereageerd en iedereen kan niet wachten.  Het artikel lees je hier


 Zaterdag wilde ik boodschappen doen en gelukkig checkte ik het weer even , want het was ineens flinke hagel en onweer. Dan maar een uurtje later boodschappen doen. 


Ik ben nog bezig geweest met vele productfoto's te maken. 


Bij het Kruidvat in Paddepoel spotte ik bij MUA de Velvet lipproducten uit de luxe lijn! Deze waren eerst niet in Nederland verkrijgbaar, aar nu zijn ze toch in het schap gekomen. Ik schreef al eens over deze Luxe Velvet glos, het review lees je hier.  


Mijn nieuw speelgoed. Ik moet er echt nog wel even aan wennen. Hij is veel dunner en lichter ( dat wilde ik juist) maar de toetsen zijn net even anders en op de een of andere manier is het scherm scherper, maar soms ook waziger.... Even van mijn oude laptop afstappen dus. 


Hij heeft met opstarten in ieder geval al genoeg kleuren! 


Zondag was voor mij echt een super relax dag. Beetje met de site bezig en met mijn nieuwe laptop bezig , en natuurlijk Netflix kijken! 

Q: Hoe was jou week? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.