maandag 8 juni 2015

DailySilSil 2015 - Week 23


Goedemorgen lieve lezeressen. Vandaag weer een gezellige dailysilsil voor jullie. Deze week met problemen met mijn laptop en een nieuwe laptop. Daarnaast ging ik naar Amsterdam voor P&G en had ik een heerlijk weekend met o.a. het proeven van meelwormen, maden en krekels. Ik heb soms van die dagen dat ik om 22.00 moe ben , maar nog best wat moet doen. Dus ga ik door en raak ik langzamerhand echt weer wakker. Dus om 03.00 ben ik echt klaarwakker! en het meest vervelende is dat ik dan ook nog vroeg de wekker had staan. Gelukkig kan ik zo nu en dan wel erg goed tegen een kort nachtje. 


Op maandagochtend stond de wekker weer lekker op tijd! De dokter is weer lief voor me geweest! Eindelijk een moedervlek onder mijn oksel na laten kijken! Helemaal niks mis mee, kan ook nooit kwaadaardig worden. En de prikpil zit er ook weer in! 


 Daarna door naar de Mediamarkt , want mijn laptop was niet goed. Toen ik aankwam bleek hij pas om 10.00 open te zijn en moest ik even een half uurtje tijd doden. Dus ben ik het Kruidvat maar even in gedoken. Ik kwam natuurlijk weer met veel interessante dingen naar buiten om te testen. 


Ik ben erg tevreden over de Mediamarkt. Ze hebben mij erg goed geholpen en hebben in mijn ogen een top service. Mijn laptop werd gecheckt en ik kreeg al snel een belletje van de specialist dat er in de laptop waarschijnlijk wat dingen kapot/los zitten. Ik kreeg mijn geld terug en mocht of iets anders kiezen of naar een andere winkel gaan. Maar aangezien ik de service zo goed vond ben ik bij de Mediamarkt gebleven en heb ik nog wat geld bij gelegd en heb ik nu een nog nieuwere en betere laptop...


Ook al is het lente, ik zag iemand met een wijnrode kleur op de nagels en ik dacht : Dat wil ik ook! Dus gelijk maar gaan zoeken in mijn stash! Ik ben nog steeds zeer zeer zeer tevreden met mijn acrylnagels! Ik heb echt een top persoon gevonden di het bij mij doet! 


Leuke stickers bij de Hema gekocht voor mijn planning tot aan Parijs. Zo zie ik overzichtelijk welke dagen ik nog moet maken qua blogpost.  


Hier word je in de ochtend toch gelijk vrolijk van!


Ticket voor trip naar Amsterdam weer uitprinten. Toch altijd handig die kortingsacties!


Nu zo'n week voor mijn reis naar Parijs heb ik het ongelofelijk druk. Dus tegen een uur of half 6 eet ik eerst even een bakje yoghurt, want het avondeten moet nog echte even op zich laten wachten. 
  

Mijn nieuwe laptop werd ook geleverd woensdag, maar die moest ook nog even wachten. Eerst de noodzakelijke dingen!


Toen zo goed als alles klaar was heb ik de nieuwe laptop er bij gepakt en was het poging twee! Dit keer werkt hij helemaal perfect. 


Donderdag richting Amsterdam met een thee in de trein. Ik heb een plog gemaakt van deze dag, deze komt morgen online! 


Bij het event kregen we heerlijke hapjes van van Dam Catering. 


Marie Sophie verteld weer over de nieuwste producten van Max Factor. Er komen in augustus weer erg leuke dingen aan! 


Lekker op vrijdag ochtend in de zon zitten. Ik had vanaf 12 uur een drukke planning , nog even genieten van stilte voor de storm. 


Bij 30 graden horen ijsjes, dus Noah en ik genoten van een perenijsje!


Door naar de vaste kapper voor Noah. Ik ga na Parijs nu ook echt even een keer heen. Ben zat van mijn haar! 


Liefde voor deze shampoo lijn. Het review lees je hier.  


I love the look of my kid! Hij ziet er hier helemaal gelikt uit! Zijn kapsel is echt perfect. 


Vrijdag zagen we dit schattig fluffballetje in een fietstas zitten! De eigenaar was gewoon boodschappen aan het doen op goed vertrouwen! 


Heerlijk gevoel om te weten dat je over een paar dagen heerlijk bijna twee week in Parijs zit! Ik ga natuurlijk veel foto's maken, maar twijfel nog of ik moet gaan vloggen.... 


Zaterdag bij de Culinaire Verleiding. Heel erg gezellig en hier ga ik ook nog een stukje over schrijven!


Maanden geleden raakte mijn pasjeshouder zoek. Geen belangrijke pasjes, maar vooral kortingspassen zoals van kruidvat en ikea enzo. Vind mijn moeder hem dit weekend ineens in de auto met het idee dat het haar pasjeshouder is totdat ze overal dingen van mij in ziet zitten. Ik dacht echt dat ik hem ergens verloren moest hebben! 


Saturday was a special day! Meelwormen, maden en een krekel geproefd! Zag het wel eens in de winkel liggen en nu kon je proeven! Dat kon ik natuurlijk niet laten en heb het geprobeerd!


De voor en nadelen van eigenondernemer zijn! Zelf je werktijden bepalen. Vakantie is nooit echt 100% vakantie , maar om mijn vakantie zo relaxt mogelijk te maken nu even doorknallen zodat alles ingepland is zover ik kan doen! Dus zelfs om 01.30 werk ik nog even door. Ik heb daar zelf nooit zoveel moeite mee want ik werk juist vaak beter later op de dag.


Afgelopen week weer een aantal wimperextension-sets gezet. Waaronder ook deze klant weer blij gemaakt. Zelf heeft ze weinig , bijna doorzichtige en erg korte wimpers! De reacties natijd geven mij altijd erg veel voldoening!


Zondag kwam ik er achter dat  er bij de kinderboerderij bij ons in de buurt een speciale open dag / feest dag was. Dus er was een luchtkussen, je kon je laten schminken en er was nog veel meer leuks. Zie ze moeilijk tegen de zon in kijken. 


Pony rijden , spelen en een steen verven , het was een top middag voor de kids. 

Dat was het weer voor deze week! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.