maandag 15 juni 2015

DailySilSil 2015 - week 24


Goedemorgen vanuit het warme en zonnige Parijs. Afgelopen week was vooral veel werken, voorbereiden voor Parijs en natuurlijk Parijs zelf! Als je zo nu en dan een masker thuis maakt is dit setje misschien wel erg handig . Ik zag hem bij het Kruidvat liggen. 


Erg blij met het werk wat ik doe! Elke keer weer een prachtig resultaat. 


Uhm tja.... Dat kan ook... Zo boos op iemand zijn dat je gewoon iemand plat wilt rijden, maar eigenlijk alleen je auto kapot rijdt.... Oh en ik hoorde iets over zo'n grote ruzie dat iemand zelfs in zijn been is gestoken met een mes , later las ik dat het om een zwaard ging. Hoe gek wil je het maken. 


Dinsdag ochtend heb ik zelf nieuwe wimperextensions laten zetten, want wilde in Parijs gewoon lekker makkelijk en niet mascara mee te hoeven!


Dinsdag middag had ik mijn allerlaatste klant voor mijn vakantie en vulde ik wimperextensions op.Daarna Noah van school halen en door naar mijn nagelstyliste. Helaas liep de planning anders en zou ik voordat Noah vrij was al heen gaan, maar gelukkig kon ik om 16.00 ook nog terecht. 


Het eindresultaat. Ben er weer erg blij mee! Dit keer iets donkerder en met meer kleine glitters die heel veel kleur bevatten!


Woensdag was mijn laatste dag voordat ik naar Parijs zou gaan. Mijn moeder was al bij mij en nadat Noah naar school was zijn mijn moeder en ik ontbijtje gaan eten bij de Hema! Altijd erg lekker ,en zeker voor €1.


Ik wilde nog graag 1x voor de vakantie onder de zonnebank, want mijn moeder is van zichzelf al een stukje bruiner dan dat ik ben. Maar mijn moeder ging spontaan gezellig mee en zo waren we helemaal goed voorbereid op onze trip naar Parijs. 


In de middag met Noah naar zwemles en de rest van de dag ben ik wezen koken en koffer inpakken voor de volgende dag. Ik moest nog zoveel doen dat ik pas tegen 01.30 op bed lag. 


De  volgende ochtend reden we tegen 07.30 weg en kwamen we onderweg helaas in een file. Gelukkig geen lange en konden we snel doorrijden. 


Bye Bye Nederland !


Bonjour France!

Hierna heb ik pas in de avond weer een foto gemaakt. In Parijs stond alles vast, en toen we na wat gedoe de sleutel van de eigenaresse van het appartement hadden ontvangen konden we de parkeergarage niet vinden. 
Wij hadden een plek gereserveerd en uiteindelijk na wat bellen bleek dat onze parkeergarage 2 namen had en wij gewoon onder Les Halles konden parkeren. 


We zijn nog even naar een supermarkt om de hoek gegaan en zijn lekker in het appartement gebleven  

Mijn moeder zit voor werk in dit appartement. Het is 2 minuten lopen van Centre Pompidou en we zitten hierdoor echt midden in het centrum. Een nadeel, we zitten op de vierde verdieping zonder lift. En helaas zijn het niet zulke standaard trappen als in Nederland, maar zijn het echt van de hoge kronkelige herenhuizen trappen! Het is elke keer weer een bootcamp workout op zich! 


Mijn moeder en ik zijn allebei wel echt verliefd op Parijs en we zouden hier allebei wel kunnen wonen! Hier staan we voor de Notre Dame (Die overigens ook maar 20 minuten lopen van ons huis is) 


Love this view!  We zitten 12 dagen in Parijs, dus ik denk dat we ook nog wel even gewoon naar de Eiffeltoren gaan.


Lekker uit eten in Quatier Latin. Hier gaan we zeker vaker eten, want er zitten hier wel 50 restaurantjes en de meesten hebben drie gangen menu's voor €10 / €12 / €15 of €17. 


Nog geen 5 minuten lopen vanaf mijn huis zit een Sephora. Ik denk niet dat ik wat zal kopen,  want kom om in de spullen! 


Op zaterdag ochtend ben ik naar de bakker om de hoek gegaan om een heerlijk vers stokbrood te kopen! Links zie je ons appartement op de vierde verdieping. 


Centre Pompidou is nog geen twee minuten lopen van ons appartement en vanuit ons raam in de woonkamer zien we zelfs een stukje. 


Vandaag bij de La Marché Aux Puces geweest! Altijd een doolhof van weggetjes met schatten!


In Marché Aux Puces heb je heerlijke Galettes. Mijn moeder en ik deelden er eentje met ei, kip, worst , kaas en kruiden. Van een halve zaten wij al vol. 

Dat was het voor deze week. 
Volgende week zal het een complete Parijs week worden want ik zit hier nog wel even ;) 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.