maandag 22 juni 2015

Dailysilsil 2015 - Week 25


What a good week in Paris. Op dit moment zit ik nog steeds in Parijs en geniet ik van de laatste volle dag. Ik hoor dat het al dagen grauw weer is in Nederland, maar hier in Parijs hebben we elke dag top weer. Bijna elke dag sowieso tussen de 21 en 26 graden en bijna elke dag is het zonnig. Ik denk dat we een dag echt bewolking hebben gehad, maar zelfs toen was het aangenaam. Kijk mee naar een aantal hoogtepunten en dieptepunten uit Parijs. 
 Sushi in Parijs , wat een top combi! We zijn naar hetzelfde restaurant gegaan als afgelopen jaar omdat die ons goed beviel! Hij zit op Rue de Maubeuge.


Struinen over de Marché Aux Puces.


We zijn naar het Parfum museum geweest vlak bij opera in Parijs. Daar zag ik ineens deze lip producten van Rimmel , de Rimmelip. Echt super gaaf om te zien. 


Ook lagen er echt de meest prachtige flesjes parfum. Vaak waren de flesjes nog prijziger dan het parfum zelf. 


We eten in Parijs vaak bij Quatier Latin. Dit is om de hoek bij de Notre Dame en ongeveer 20 minuten lopen vanaf ons appartement.  Hier heb je heel veel eetplekjes die met een drie gangen menu werken. De prijzen zitten tussen de €10 en de €20 voor een drie gangen diner. Wij zijn eigenlijk elke avond minder dan €18 kwijt voor eten en drinken.


De altijd mooie sacre coeur.


Altijd is het weer heerlijk om bij de Sacre Coeur te zijn. De wijk Montmartre loopt er achter en is ook helemaal leuk! Verder is het elke keer weer een overwinning als je de trappen omhoog allemaal gehad hebt, dat voel je wel in je kuiten!


Beetje wazige foto , maar what a view! 


Moulin Rouge! Ik ben hier nog nooit binnen geweest, maar een show kost zo al gauw €190 per persoon. 


Om verliefd op te worden toch? I Love Paris!
  

En in de avond wanneer hij glittert is hij nog mooier! 


Happy Me! 


In Parijs lopen we gemiddeld per dag wel 10 km en dus haal ik de 10.000 stappen ook gemakkelijk. De leren armband kocht ik bij een man hier op straat in Parijs die ze zelf maakt. Ik kocht nog meer, maar dat laat ik een andere keer zien. 


Nogmaals een happy me met de Eiffeltoren op de achtergrond. 


Ik heb mijn spiegelreflex camera mee , maar serieus nog geen een keer buiten de deur mee gehad. Deze foto's maakte ik met mijn compact camera waar ik normaal mee vlog.


Zo goed als de eerste keer sushi was, zo slecht was de laatste keer. Man Man Man, wat een domper. Dit sushi tentje zat op de hoek bij de Moulin Rouge en zag er goed uit. Maar helaas. Met sushi zie je plaatjes van stukjes sushi, dus als je wat kiest verwacht je dat het er wel een beetje op lijkt. Alles zag er heel anders uit. Heel veel rijst, weinig beleg en alles smaakte net niet zoals het zou moeten.  Er stonden jongens buiten op de kaart te kijken of ze er ook moesten gaan eten en vroegen ons een beetje met gebaren of het goed was. Nou we hebben vriendelijk terug geknikt en schuddend ons hoofd gedaan dat ze maar niet moesten binnenkomen want het was zo slecht.


Zondag was het vaderdag en helaas kon ik niet naar mijn vader toe omdat we in Parijs zitten , maar He is the best Dad in the World! 


Mooie Graffiti in Parijs! beter dan menig iets in Nederland.


Sacre Coeur by Night. Echt heel imposant. 


Macarons zijn altijd een goed idee. Al moet ik wel zeggen dat ik een beetje uitgekeken ben op macarons. Ik zou ze niet zo snel zelf mee in Nederland kopen, want dan zijn er genoeg andere lekker dingen. 


Overal in Parijs heb je parkjes om te zitten en prachtige gebouwen. Je kunt echt je ogen uitkijken!


Heerlijk Marokkaans gegeten. Echt de moeite waard om hier eens heen te gaan als je in Parijs bent.

Dit was een volle week Parijs. Ik heb nog lang niet alles laten zien, maar wil nog een aparte post over Parijs maken. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.