maandag 29 juni 2015

Dailysilsil 2015 - Week 26Goedemorgen op deze lekkere maandag morgen. Vandaag weer een daily silsil voor jullie met een gedeelte in Parijs, een gedeelte met Noah en een weekend vol vriendinnen en voedsel. Kijk mee van dag tot dag. 
 Afgelopen week begon bij mijn week nog in Parijs. Bij ons om de hoek zit een bakker die heerlijke grote macarons verkocht! Helaas maar een halve gehad, want moest hem met mijn moeder delen :)


In Parijs wilde ik graag nog bij de slotjesbrug bij de Notre Dame kijken want laatst is een brug leeggehaald omdat hij te zwaar werd.  Nu is nog niet duidelijk of de andere bruggen ook weg gaan, maar ik wilde niet de gok nemen en wilde het graag nog even vastleggen.


 Met mam achter de Notre Dame bij de slotjesbrug. 


Ok , deze foto is gewoon het posten waard! 


Altijd raar om de militairen gewoon door de stad te zien lopen. Er is niks ergs, maar het is gewoon voor veiligheid tegen terrorisme. Jullie lezeressen vonden het blijkbaar een hottie om te zien. 


 Dinsdag op woensdagnacht kwamen we thuis. Almost home!


Woensdag ochtend gelijk Noah weer naar school brengen en daarna boodschappen doen. Alles even weer lekker vers in huis. 


Ook lag er weer een stapel pakketjes op mij te wachten. 16 totaal, dus in kan weer flink aan de slag de aankomende weken! 


Woensdag had Noah weer zwemles! Ik was zo trots op hem, want hij kan schoollslag en op zijn rug in het diepe! Happy mom!


Daarna nog even naar de Amazing Oriental waar Noah ook iets lekkers mocht uitzoeken, want hij had zo goed zijn best gedaan! 


Leuk pakket met allemaal nr.1 producten van P&G. je krijgt binnenkort bij aanschaf van producten een gratis compilatie cd van Marco Borsato, maar daar vertel ik binnenkort meer over.
  

Mijn buurvrouw had een aantal weken geleden zo lekker voor mij gekookt, dat ik dat zelf ook wilde maken! Dus mijn eigen interpertatie er van gemaakt, en het was toch een partijtje lekker. Ik denk dat ik het deze week nog maar een keer ga maken omdat jullie graag het recept willen en ik het nog wel een keer wil eten. 


deze foto had mijn moeder gemaakt van Noah, de directeur ;P 


Deze Parijse snoepjes nog maar even nuttigen. Heerlijk waren ze!


 Vrijdag ging ik ineens spontaan met drie vriendinnen eten in de stad en hebben we een burger bij de Uurwerker gehad. 


 We gingen ook nog even naar Rrrollend , Dit foodfestival was wel erg klein, maar ze hadden erg lekkere dingen. Ik nam vrijdag niks omdat ik vol zat van de burger, maar zondag ben ik er nog even met Emmely geweest en heb ik wat voor mee naar huis mee genomen. 


Yes, we did eat this! Hij was lekkerder dan de krekel van een paar weken geleden, want deze was gemarineerd en had hierdoor veel meer smaak. 


Ja dit zijn ze inderdaad. 


Daarna hebben we nog cocktails bij het NewsCafe gedronken en hebben we een gezellig avond gehad.

Zaterdag ben ik in huis bezig gegaan heb ik niet zoveel gedaan.


Zondag had ik met Emmely afgesproken, want voor ons doen hadden we elkaar al veel te lang niet meer gezien. Dus we moesten veel bijpraten over Parijs en haar dingen. Dat moest natuurlijk tijdens een sushi lunch. 


En je weet dat je met je best friend bent als je daarna een 'ikkannietkiezenbak' neemt en hem samen deelt!

Dat was het voor deze week. 
Hoe was jullie week?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.