donderdag 4 juni 2015

Deauty Box Mei Editie


Ondertussen zijn er al heel wat boxen in Nederland geweest. Van Glossybox tot Prettybox en alles er tussen in. Ondertussen heb je al speciale boxen voor je maandelijkse periode en heb je boxen die speciaal budget gericht zijn of juist High End.  In maart van dit jaar is de Deauty Box naar Nederland gekomen. Deauty staat voor discover beauty en dat is precies waar deze box voor bedoelt is. Het ontdekken van nieuwe merken en producten. Ik laat jullie vandaag de leuke inhoud van de maand mei box zien.Ik hou van de uitstraling van de Deauty Box. Het is rustig en stijlvol door de mooie donkere doos en met daarin een mooi zakje met producten en een uitleg kaart die ook rust en klasse uitstraalt. 

Ik hou er echt van als er wat meer aandacht aan besteed is. De producten verpakt in een mooi stoffen zakje is net dat beetje extra waardoor ik een doos vaker zou bestellen. 


In de Deauty Box zitten altijd tussen de vier en zes verschillende producten die zowel fullsize als sample formaat kunnen zijn. Je betaald per maand €14,95 voor een box, maar neem je een langer abonnement dan zijn de boxen in verhouding goedkoper. De boxen hebben altijd een grote waarde dan de €14,95 die je er voor betaald. In deze mei box zit omgerekend een waarde van €45, dus je krijgt zeker waar voor je geld. 


The Beauty Crop - Lighting Crew Highlighting cream (Full Size) €16,20
Deze kleine tube ziet er al direct leuk en schattig uit! De ananassen en letters maken het lekker speels. Deze vloeibare highlighter zit in een tube en is gemaakt op basis van ananas en groene thee. Hij is gemakkelijk aan te brengen en erg zuinig in gebruik. Een mini drup is echt al genoeg, want ik pakte de eerste keer echt 10 keer te veel. Hij blijft ook erg goed zitten en dat is wel erg fijn als je een lange dag hebt. Verder doet hij mij een beetje denken aan de highlighters die ik vroeger van de Hema had. Ook erg vloeibaar, erg shiny en bleef ook goed zitten. 

Institut Karité Paris - Light Hand Cream (Full Size 30ml) €7,95
Deze crème valt onder de So Wonderful lijn die uit zes verschillende handcrèmes bestaat met elk een eigen verhaal. Deze variant met lavendel en 25% shea crème ruikt echt goddelijk en voelt erg fijn aan. Hij doet mij echt denken aan de Sabon variant. Deze gaat zeker mijn handtas in!

DKNY - BodyLotion MYNY (50ml) 150ml full size kost €16,-
Ik ben normaal niet zo van de DKNY geuren. Vroeger had ik wel de appeltjes in huis , maar ik ben een beetje over de geur heen gegroeid. Nu moet ik wel zeggen dat ik deze body lotion wel erg lekker vind. Hij is erg sterk van geur en je hebt bijna geen parfum meer nodig! 


 De highlighter doet erg goed zijn werk en heeft een erg mooie glans. Zeker erg leuk voor de zomer. de handcrème en de bodylotion zijn relatief wat aan de dunne kant. Voor een bodylotion is dit niet erg, maar met de handcrème moet je oppassen dat je niet per ongeluk morst.


Ofra Cosmetics - Universal Eyrbrow Eyeliner (Full Size €11,65)
Ik kan niet zonder een product op mijn wenkbrauwen. Deze eyebrow potlood ziet er erg prettig uit. Hij voelt zacht aan en heeft een mooie kleur om te gebruiken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het merk niet ken , maar het ziet er goed uit. Hij is ook nog eens waterbestendig dus je hoeft de hele dag geen zorgen te maken over je wenkbrauwen. 

Maybelline - Colorshow Nailpolish (Full Size €3,99)
Je kunt mij altijd wel blij maken met een leuke kleur nagellak. Deze groene opvallende bleached neon kleur valt toch iets minder neon uit . De nagellakken van de Color Show lijn lakken erg prettig en drogen ook snel. Deze groene variant heeft de naam Chic Charteuse. 


De kleur van het wenkbrauwpotlood ziet er erg goed uit en lijkt erg natuurlijk. Natuurlijk is dit bij iedereen weer anders. 

De groene nagellak kleur is niet helemaal mijn ding, maar hij geeft wel een mooie dekking en droogt snel op. 


Ik vind deze mei box erg leuk en kan hem zeker aanraden. De nagellak heb ik weggeven , maar de rest heb ik op dit moment in gebruik! 

Je kunt meer informatie over de DeautyBox vinden via deze link *Klik Hier* . Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.