dinsdag 30 juni 2015

Essence #mymessage geuren


Essence is weet met een nieuwe lijn geuren gekomen. Dit is de tweede lijn die ze uitbrengen en dit doen ze met vijf nieuwe geuren die allemaal emoticons als thema. Tegenwoordig schrijft en typt iedereen met Emoticons (zelfs mijn oma doe het) dus hoe leuk is het om je geur aan te passen bij deze vijf populaire emoticons. De geurserie bestaat uit vijf eau de Toilettes en hebben een vrolijke emoticon als thema. Zo heb je het hartje , smiley , klavertje vier , strik en kussend mondje. Door dit thema heeft het de naam #mymessage gekregen. 

De geuren zijn in samenwerking met internationaal gerenommeerde franse parfumeurs gemaakt , aldus Essence. Helaas is niet bekend welke parfumeurs dit dan zijn. De verpakkingen zijn helder, fris en vrolijk gehouden en dit past ook echt bij Essence. Ik denk dat je dan ook niet zo snel een zware geur bij het merk kunt verwachten. 


Essence #mymessage – Smile
Deze zonnige geur geeft je onmiddellijk een gelukkig gevoel en brengt je in de stemming om lol te maken! De fruitige citrusachtige topnoot is een ware fruitcocktail met passievrucht, ananas, kokosnoot en mandarijn. Gardeniabloesem, gecombineerd met appel voegt een sprankelend bloemenaccent toe en amber, vanille, sandelhout en musk in de basis geven deze eau de toilette een zachte, warme basis.

Dit is een lekkere fris zoete geur die echt fruitig is. Zeker een lekkere geur die ik wel tijdens het werk op zou kunnen hebben! Dit is echt mijn favoriet van alle vijf. 


Essence #mymessage – Luck
Deze frisse en bloemig-houten geur geeft je onmiddellijk een ultiem geluksgevoel! Fruitige kiwi en een vleugje groene appel, gecombineerd met zwarte bes en fresia zorgen voor een plezierige fruitige frisheid in de topnoot. Hierbij is een bloemige hartnoot gevoegd met daarin zachtgeurende witte bloesems en perzikbloesem. In de basis vinden we cederhout, musk, vanille en sandelhout voor een mooie houtachtige finale. 


Deze geur is echt een beetje appel en gras fris. Niet helemaal mijn ding , maar zeker niet verkeerd!


Essence #mymessage – Wow
Deze bloemige, fruitige en waterachtige geur maakt je direct enthousiast! De topnoot met bergamot, watermeloen, citroen en cranberry geeft onmiddellijk pit en frisheid. Het hart met fresia en viooltjes geeft een delicaat bloemenaccent en de geur wordt afgerond met  een oceaanbriesje en een vleugje musk. 


Wee gaan nog een stapje frisser en deze geur is echt dat waterfris. Ik zou deze skippen omdat ik meer ben van de bloemige en zoet frisse geuren in de zomer . Hij doet mij een beetje denken aan de cool water geuren. 


Essence #mymessage – Love
Vol passie, warm en heel speciaal - precies dat gevoel dat je hebt als je verliefd bent. Mandarijn, grapefruit, framboos en peer geven deze geur een fruitige start. Rode orchidee, heliotroop en jasmijn bieden het hart van de geur een verrukkelijke bloemenharmonie. De basis maakt deze geur echt speciaal: sandelhout, karamel en musk komen perfect samen! 

Het is een lekkere zoete geur die echt bij verliefdheid hoort. Lekker bloemige geur met een fruittint er in.


Essence #mymessage – Kiss
Deze geur is opwindend, vol energie, prikkelend en lekker zoet! Rode en zwarte bes, appel en framboos vormen de fruitige start en leiden de sprankelende en sensuele hartnoot met crèmige amandel in. De basis is zacht en zoet dankzij sandelhout, vanille, musk en een vleugje... suikerspin! Voor een lekker zoetje.

Bij deze geur ruik je erg goed de bessen in de geur. Ik denk dat deze samen met de 'Smile' mijn favoriet is. Die zijn beide wat meer volwassen qua geur. 


Wat een leuke frisse collectie. Ik denk dat deze geuren erg geschikt zijn voor jonge meiden die voor een leuke budgetprijs een geur op willen naar school. Het is een eau de Toilette , dus urenlang blijven ze helaas niet zitten. maar voor een prijs van €4,99 voor 30ml. kun je lekker blijven spuiten. Er is voor iedereen wel een geur die lekker is voor de zomer! 

Ik vind het ook leuk dat de verpakking lekker druk en opvallend is, en dat er op de achterkant kleine tekstballonnen staan, en de flacon zelf wat rustiger gehouden is. 

Ze liggen vanaf nu in de winkel bij het Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 

Q: welke geur spreekt jou het meest aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.