vrijdag 19 juni 2015

Essence trend edition “Arriba!”


In de zomer worden de kleuren feller en frisser en trekken we dit in zowel kleding als make-up door. Essence met een leuke vrolijke “iArriba!” collectie. De collectie is geïnspireerd door de Mexicaanse markten met alle pracht en praal. Kleurrijke bloesems en kleding zie je daar overal. De collectie bestaat uit een aantal leuke producten waaronder deze oogschaduws en waaier. Ik laat ze vandaag aan jullie zien zodat jullie ze zelf kunnen bemachtigen als ze in de winkel komen te liggen!De oogschaduw uit deze collectie is vrolijk sprekend en lekker opvallend. Ze zitten in simpele ronde verpakkingen met doorzichtige dekseltjes. Kun je direct goed zien welke kleur je hebt. Ik vind het erg leuk gedaan met de kleuren die als spetters verf door elkaar zitten. Dit zit door het hele doosje heen, dus volgens mij is het geen overspray. Ik denk ook dat de kleuren per doosje een beetje kunnen verschillen hierdoor. Ik heb bijvoorbeeld veel paars in de 01 La vida Loco , maar als je meer roze er in hebt zitten zal hij al lichter of meer roze worden dan die van mij. 


De twee kleuren zijn lekker intens en daar hou ik wel van. Links zie je 01 La vida loca en rechts zie je 02 Macarena mint. Ik vind dit soort kleuren vooral leuk als je een neutrale look maakt en deze als vervaagd lijntje onder je oog maakt. De oogschaduw voelt ook erg goed aan en heeft niet tot nauwelijks fall out!


Naast de gebruikelijke make-up die je in een collectie vind, heeft Essence voor deze zomer ook een waaier aan de collectie toegevoegd. Een leuke en handige waaier die in de zomer maanden echt onmisbaar is. Ik vind het altijd een uitkomst om één in mijn tas te hebben. Deze waaier met bloemenprint is zeker leuk om in de zomer mee rond te lopen. Ik vind de collectie een leuke en speelse toevoeging. De oogschaduws kosten €1,99 per stuk en de waaier kost €2,99. De producten zijn tijdelijk verkrijgbaar vanaf half juli.

Q: Welke kleuren draag jij in de zomer op je ogen? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.