woensdag 17 juni 2015

Essie Surf’s Up!


Maaike - De zomer is nu dan toch echt in zicht en wat mij betreft horen daar ook vrolijke nagellak kleurtjes bij. Zoals altijd komt Essie weer met een hele leuke en frisse collectie voor de zomer van 2015. Ik ben gek op Essie en kan dan ook niet wachten om deze kleuren aan je te laten zien!


De collectie bestaat uit zes kleurtjes, waar ik je er vandaag drie van ga laten zien! Op alle foto’s heb ik twee laagjes van de nagellak aangebracht.


#Chillato
Toen ik deze als eerste in mijn handen had dacht ik : mwehh niks voor mij. Ik vond het een raar kleurtje en wist niet zo goed wat ik ermee moest. Maar toen ik eenmaal aan het swatchen was geslagen en ik na een half uurtje weer even naar mijn nagels keek, werd ik helemaal vrolijk! Een pistacheachtig kleurtje dat je nagels helemaal opfrist. Leuk! 


#Sunset Sneaks
Ik weet niet helemaal in welk land de zonsondergang deze kleur heeft, maar mooi is het wel. Een zomerse rood. Het doet mij een beetje denken aan klaprozen en watermeloen. Ik word er in ieder geval vrolijk van. 


#Pret-a-Surfer
Ik ben gek op de kleur blauw. Deze kleur doet mij denken aan de lucht zoals die eruit ziet aan het einde van de middag.  Prachtig! 


Zoals ik wel gewend ben van Essie is de kwaliteit hartstikke goed. De lakjes dekken prima en het kwastje werkt fijn. Ondanks dat ik het totaal niet had verwacht is #Chillato mijn favoriet van deze drie kleurtjes!

Essie is te koop voor €9,99 bij de Etos en de DA.

Welk kleurtje spreekt jou het meeste aan?


Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.