vrijdag 12 juni 2015

Kruidvat Micellair water 3 in 1Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt een Micellair water fan ben geworden. Het haalt de laatste restjes make-up weg , kan eventueel dienen als gewone reiniger en bovenal, ik raad al mijn wimperextensions-klanten aan om een micellair water te kopen, want er zitten geen oliën in dus schaad de extensions niet. Nu zag ik laatst dat Kruidvat ook een eigen merk variant heeft en natuurlijk moest ik die ook testen. Je hebt tegenwoordig steeds meer merken die met een micellair water komen en dit betekent dat het dus echt wel een blijvende trend is geworden. Deze micellair water heeft de naam Sensitive 0% gekregen en ik vind dat hij deze naam ook zeker mag hebben. Er zit geen parfum in , geen alcohol en geen kleurstoffen. Hij reinigt de huid dus heel mild een mensen die snel gevoelig zijn voor ingrediënten kunnen deze variant waarschijnlijk erg waarderen. 


Ik heb al vaker verteld wat een micellair water doet , maar even kort door de bocht, micellen werken als een magneet en nemen het vuil en make-up mee van de huid. Daarnaast verfrist het altijd erg lekker en geeft het een zacht gevoel . Je moet natijd echt nog wel een serum en dagcrème gebruiken , maar hij voelt natijd niet droog en trekkerig aan.  


De ingrediëntenlijst ziet er erg goed uit en er zit inderdaad niks opvallends in. Wat mij wel opviel is dat het Oftalmologisch goedgekeurd was. Ik moet bekennen dat ik hier nog nooit van gehoord had. Na wat googlewerk kwam ik er achter dat het onderzoek aan de ogen is. Ik denk (maar kan dit niet met zekerheid zeggen) dat Kruidvat hiermee wil zeggen dat je deze micellair water bij je ogen kunt gebruiken en je hiermee je ogen kunt reinigen. 


Ik heb hem nu dagelijks in gebruik en ik moet zeggen dat hij erg prettig is. Hij haalt make-up in één veeg weg. Wel veeg ik wat vaker over een plek en soms gebruik ik meerdere watjes om zo alle restjes make-up weg te krijgen. 


Het enige nadeel wat ik mij kan bedenken is dat de tuit waar het uitkomt niet helemaal handig is. Het schiet er soms een beetje uit en werkt soms wat onhandig. 

Voor de rest is hij helemaal top! Ik vind deze formaat verpakking eigenlijk nog prettiger dan de 400ml. van Garnier. Deze bevat 250ml. en is hierdoor iets handelbaarder. Ook is de prijs van €2,49 erg prettig en kan ik iedereen hem aanraden eens te proberen!


 Q: Gebruik jij al micellair water? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.