zaterdag 13 juni 2015

Kruidvat Spa Secrets


Maaike - Zoals jullie hebben kunnen zien in mijn plog, ben ik een poosje geleden naar het event van Kruidvat geweest. Zij presenteerden daar een nieuwe lijn, namelijk de Spa Secrets. Doucheproducten die geïnspireerd zijn op drie verschillende landen, namelijk de Miracles of Bali, Treasures of Morocco en Traditions of Japan. Al deze landen hebben verschillende gebruiken en rituelen en Kruidvat heeft daar een speciale lijn omheen bedacht. Zoals ik al had geschreven was mijn favoriet wat betreft geur absoluut de Bali lijn. Dus zodra deze beschikbaar was in de winkel, heb ik gelijk de resterende producten gekocht en ben ik aan het douchen geslagen. In dit artikel schrijf ik wat ik van de producten vind. Na het event heb ik ook een aantal producten gekregen van de Marokkaanse- en de Japanse lijn, deze heb ik ook getest!Die kleur geel alleen al! Je waant je gelijk op een zonnig strand met een cocktail (met parapluutje!) Dat is dan ook gelijk waar de geur mij aan doet denken. Zon, zee, strand, vakantie en ga zo maar door. Tijdens het douchen fantaseer ik dat ik daadwerkelijk in Bali ben en geniet ik van de producten.
Deze lijn is geïnspireerd op de geheimen van de kuuroorden op Bali. Het is gericht op het herstellen van de innerlijke harmonie en om het lichaam te vitaliseren en te voeden. De bijzondere Frangipanibloem en kokoswater zijn de hoofdingrediënten van deze intens bloemige en tropische lijn. 

Dit zijn de vier producten uit de Bali lijn. Een showergel, een shower foam, een body scrub en een body cream. De flessen zijn mooi en zijn speciaal ontwikkeld voor Kruidvat. Ze geven mij echt het gevoel van luxe. Wat ik een extra leuk detail vind is dat elke lijn zijn eigen ‘logo’  heeft en dat in dit geval de showergel en de body cream een werkje hebben in de fles. Er zit dus een reliëf in. Erg mooi.


Maar hoe werken de producten?! Eerst de shower foam. Eigenlijk vind ik een foam voor onder de douche het allerlekkerste wat er is. Deze foam werkt goed en ruikt zoals gezegd heerlijk. De substantie is eerst doorschijnend en met een paar drupjes water erbij heb je een heel rijk maar luchtig doucheschuim om je mee te wassen.
De showergel is doorzichtig en doet gewoon goed zijn werk. Maar als ik moet kiezen dan ga ik toch voor de foam.
De scrub is vrij mild, wat ik zelf wel prettig vind. De scrubdeeltjes zijn van wit zand en dat past natuurlijk goed bij de Balinese stranden. 
De topper van deze lijn vind ik echt de body cream. Wat een heerlijk product. Rijk en vol, maar de crème trekt wel snel in de huid waardoor je niet eerst een half uur hoeft te wachten totdat je je kunt aankleden.

Zoals je kunt merken ben ik razend enthousiast over de Bali lijn en ik kan deze dan ook echt van harte aanbevelen! 


Ook van de Marokko lijn heb ik een aantal producten gehad om te testen.  De geur is echt anders maar niet minder lekker! De producten van de Marokko lijn zijn geïnspireerd op het Hammam schoonheidsritueel. Er zitten verzorgende oliën in zoals Arganolie en verfijnde bloemenextracten als rozenwater.

De geur is wat zwaarder, maar wel erg lekker. Ik denk dat ik deze lijn het lekkerste vind voor in de winter. Dan vind ik een wat zwaardere geur wel prettig en dan vind ik het ook fijn om mijn huid te verzorgen met olieachtige producten zoals de body oil.  Ook deze shower foam is hartstikke rijk en luchtig en prettig in gebruik. De producten die ik heb getest doen goed hun werk, maar ik ben wel iets minder fan van de sugar body scrub. Het lijkt wel alsof je jezelf gewoon insmeert met suiker. Niet helemaal aan mij besteed. De Japanse lijn is geïnspireerd op een aloud badritueel waarbij de ziel wordt gezuiverd en de huid wordt verzacht. In deze producten staan de Lotusbloem en de bamboe centraal. De geur is heel erg fris en verkwikkend. Kruidvat zegt dat deze lijn ook geschikt is voor mannen. 

Van deze lijn heb ik alleen de jelly body scrub getest. Het is in eerste instantie een iets doorschijnende, jelly substantie met een wat stevigere korrel. Onder de douche verandert het in een schuim, waardoor het lekker zacht aanvoelt op de huid. Een fijn product en ik denk dat ik dit van de drie lijnen de fijnste scrub vind 


Miracles of Bali – Frangipani & Kokoswater
Shower foam – 200 ml voor €3,99
Body cream – 250 ml voor €4,99
Shower gel – 250 ml voor €2,99
White sand body scrub – 200 ml voor €3,99


Treasures of Morocco – Arganolie & Roos
Shower foam – 200 ml voor €3,99
Shower cream – 250 ml voor €2,99
Sugar body scrub – 250 ml voor €4,99
Body oil – 250 ml voor €4,99
Hand cream – 75 ml voor €2,99


Traditions of Japan – Bamboe & Lotusbloem
Shower foam – 200 ml voor €3,99
Shower gel – 250 ml voor €2,99
Body lotion – 250 ml voor €4,99
Jelly body scrub – 200 ml voor €3,99


Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de komende tijd met heel veel plezier deze producten ga gebruiken tijdens het douchen. Stuk voor stuk zijn de lijnen goed uitgedacht en het kan ook bijna niet anders of er is voor ieder wat wils. Als ik jullie was zou ik snel een tripje plannen naar het Kruidvat en deze heerlijke producten gaan uitproberen!

Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.