zaterdag 6 juni 2015

L'Oréal Elvive Nutri Gloss Luminizer


In de zomermaanden besteed ik altijd wat extra aandacht aan mijn haar verzorging. Ik merk dat de zon het haar altijd wat meer uitdroogt en daarnaast ga je ook wel eens zwemmen. In de zomer was ik mijn haar ook altijd wat vaker , dus dan heb je ook een goed product nodig voor je haar. L'Oréal is nu met de Nutri Gloss Luminizer lijn gekomen die je haar een onweerstaanbare glans geeft, helemaal met het mooie zonlicht wat er zomers is. L'Oréal komt met drie producten in de Luminizer lijn en deze shampoo is er één van. De shampoo heeft een hydraterend en reinigend effect. Daarnaast wordt door de micro exfoliators onregelmatigheden getemd, hierdoor krijg je een natuurlijk licht reflectie aan het haar. Daarnaast heeft L'Oréal iets nieuws gecreëerd genaamd : Glycogel. Dit zorgt voor een extra glanslaagje tot 48 uur. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik al vanaf het eerste gebruik echt onder de indruk ben. De shampoo voelt zo onwijs prettig aan. Hij is niet plakkerig of dik , maar ook totaal niet dun.Sommige shampoos krijg je moeilijk verdeeld omdat ze te dik , plakkerig of niet vloeibaar genoeg zijn. Voor meiden die ook lang haar hebben is herkennen dit gevoel wel. Ik vind deze shampoo zo fijn, vooral omdat hij zo gewichtloos is en heerlijk uitspoelt. 


De crèmespoeling zit in een andere verpakking dan de shampoo en dit vind ik altijd erg fijn bij een merk, want zo hoef je onder de douche niet eerst de verpakking te inspecteren om te zien of je de shampoo of conditioner in handen hebt. 

Ook de crèmespoeling is erg lekker in gebruik ook niet te zwaar en vergeelt goed. Deze crèmespoeling voelt bij het aanbrengen een beetje standaard , maar met het uitspoelen merkte ik al heel snel dat deze mijn haar toch echt een stuk zachter maak. Ook hier zit ook weer de Glycogel formule in. 

Oei Oei, wat voelde mijn haar na het wassen direct lekker aan. Licht ,zacht en zelfs met handdoekdroog haar merkt ik al dat het een mooie glans zou geven. 


Als laatst gebruik je deze 'top coat' spray. Ik gebruikte hem op handdoekdroog haar , maar je kunt hem ook gewoon op droog haar gebruiken. De spray is erg licht en bijna waterachtig van structuur en heeft net als de andere producten een lekkere geur. Deze top coat spray helpt bij het door borstelen van het haar voor bescherming en geeft een erg mooie zachte glans aan het haar.Ik denk dat dit persoonlijk echt de lekkerste haar spray is die ik ooit op mijn haar heb gebruikt! 

Je merkt al wel dat ik eigenlijk te over enthousiast ben over deze lijn, Maar ik kan er gewoon echt niks negatiefs over zeggen. Tijdens het schrijven van dit artikel heb ik eigenlijk al weer zin om mijn haar te gaan wassen omdat ik het zo fijn vond. Mijn haar was erg makkelijk doorkambaar en na het föhnen zag het er echt top uit. De glans was erg mooi en natuurlijk en mijn haar heeft er sinds lange tijd niet zo goed uitgezien!

Nutri Gloss Shampoo €4,49 
Nutri Gloss Conditioner €4,49 
Nutri Gloss Luminizer spray €7,99

De producten liggen vanaf nu bij een drogisterij bij jou in de buurt. 
Etos heeft t/m 14/06/2015 alle L'Oréal producten 2e halve prijs. Daarnaast heeft het Kruidvat t/m 7/06/2015 (morgen) alle L'Oréal producten 1+1 gratis. 

Q: Welke producten gebruik jij in de zomer in je haar? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.