donderdag 11 juni 2015

NYC Gel Gloss Nagellak


NYC is vanaf mei met een nieuwe lijn nagellak gekomen. De Gel Gloss is een lijn met nagellakken die allemaal een intense glans hebben. Dezelfde glans die je ook ziet bij de lakken die een lamp nodig hebben. Echter zijn deze gel gloss lakken perfect voor thuis , want ze lakken als een gewone lak en geven toch die mooie Gel-achige finish. De nieuwe lijn bestaat uit totaal 10 lakken en ik laat vandaag twee aan jullie zien. 
 

302 NY haute Couture 
Deze intens roze kleur heeft een mooie diep rode ondertoon en is hierdoor erg geschikt als je van opvallende kleuren houdt. Het is echt een mooie framboos kleur die ik met veel plezier kan dragen. 


700 Long Island Supermodel 
Als je van opvallend houdt , dan past deze kleur erg goed bij jou! het is echt een smurfen blauwe kleur en heeft een mooie heldere blauwe tint.  


De lakken zijn erg prettig in gebruik. Ze brengen gemakkelijk aan en geven in twee lagen een erg mooie dekking. Ze drogen relatief snel en je ziet inderdaad dat ze zelfs zonder topcoat een erg mooie glans hebben. 


De verpakking van de nagellak is gelijk aan de meeste andere collecties van het merk, dus let goed op dat als je voor deze collectie wilt gaan je wel de juiste collectie te pakken hebt.  

De lakken liggen vanaf nu in de winkel en kosten €2,99 per stuk. Naast deze twee tinten zijn ze ook nog verkrijgbaar in kleuren als wit , nude , roze , rood , paars en zwart. 

Q: Welke kleur draag jij in de zomer meestal op je nagels? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.