donderdag 25 juni 2015

Olaz Regenerist Luminous


Tegenwoordig zijn we op steeds jongere leeftijd met huidverjonging en huidverbetering bezig. Waar we vroeger pas rond de 30e levensjaar over rimpels en huidveroudering gingen nadenken begint dat nu echt al rond de leeftijd van 20 jaar en ouder. Olaz heeft voor de jongere dames die toch al bezig willen zijn met de huid een nieuwe lijn ontwikkeld. De Regenerist Luminous. Deze lijn richt zich op het verhelderen , hydrateren en verstevigen van de huid.


In deze lijn staan vier producten centraal, de huidtint perfectionerend serum , huidtint perfectionerende crème , verhelderende & beschermende dagcrème spf 20 en donkere kringen corrigerende oog swirl. Al deze producten hebben parels als inspiratiebron. De glans, het 3D structuur en de helderheid van een parel hebben ze overlaten brengen in deze producten.

Daarnaast bevatten de producten ook het skin energising tehnology. Deze technologie kan de verouderde cellen zo doeltreffend mogelijk optimaliseren. Dit komt door de ingrediënten Niacinaide en Pal-KTTKS, deze helpen ook het huidoppervlak vernieuwen.

Daarnaast zitten er ingrediënten in als OliveM , Groene Thee en Vitamine E , deze helpen de buitenste laagjes van de huid beschermen tegen beschadiging en kleuraantasting door vrije radialen.
Niacinamide , glycerine en NAG.


Huidtint perfectionerend serum €32,99
Dit een lekker fris en dun serum die snel en fijn in de huid in trekt. Dit serum geeft mijn huid echt een fijn gevoel en geeft echt even een boost aan de huid. Ik heb zelf geen donkere vlekjes, maar dit serum zou dit in 4 weken moeten verminderen. Ik vind dit persoonlijk de topper uit deze lijn.


 Huidtint perfectionerende crème €32,99
Deze rijke en volle crème heeft delfde effecten als het serum. Echter vind ik deze crème niet helemaal bij mij passen. Hij begint bij mij van mijn gezicht te rullen en dit doet hij met alles. Of er nu wel of geen serum onder zit.  Niet mijn aanrader helaas.

 

Verhelderende & Beschermende dagcrème SPF 20 €32,99
Deze variant van dagcrème vond ik een stuk prettiger. Hij verdeelt zich beter op de huid en trekt beter in zonder te gaan rullen. Wel is hij wat stroever dit komt denk ik door de SPF die er in aanwezig is. Dat hij een SPF 20 heeft vind ik ook erg prettig, zeker voor de lente en zomermaanden !


 Donkere Kringen Corrigerende oog swirl €32,99
Mijn interesse naar oog serums en oog crèmes wordt steeds wat groter. Ik merk toch dat als je naar de eind twintig gaat en je hebt weinig slaap gehad je het toch meer kunt zien rond de ogen. Deze oog swirl heeft een gel en crème formule  die samen worden gevoegd tijdens het pompen. Ik merk dat hij mijn ogen hydrateert en de lijntjes wat meer opgevuld lijken, echter vind ik persoonlijk het gevoel van de crème iets minder.


Ik vind het een leuke lijn met het serum als top product. Verder wil ik nog even kort het verschil tussen deze lijn en de (rode) regenerist lijn van Olaz aanduiden. Deze Regenerist luminous is doelgericht meer bezig met vlekjes verkleuringen en een stralende huid. De gewone regenerist lijn is echt meer gericht op huidveroudering en fijne lijntjes.

De producten zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.