woensdag 10 juni 2015

Plog Kruidvat Spa Secret Event


Zo heel erg vaak ben ik niet in Amsterdam, maar nu gewoon 2 dagen achter elkaar. Beide keren voor een heel leuk event. Deze keer was het voor Kruidvat! Kruidvat lanceert vanaf 4 juni een nieuwe lijn, namelijk Spa Secrets. Een luxe lijn geïnspireerd op traditionele badrituelen uit drie verschillende landen. Namelijk Marokko, Bali en Japan.  De producten zien er allemaal heel erg mooi uit en ruiken echt heerlijk!  Ik laat je zien hieronder wat ik allemaal gedaan heb deze dag! mijn haar een beetje gekruld met een nieuw soort krultang. Een review daarvan is onderweg! Na een aantal uur had ik niet echt krullen meer, maar dat ben ik helaas wel gewend met mijn vele en dikke haar.


Volgens de routeplanner moest ik nog een kwartier lopen vanaf het station naar het event (uiteindelijk maar 5 minuten) en ik ging dus voor makkelijke schoenen. Ik ben nog steeds verliefd op mijn mooie Nike’s!
  

Het event werd gehouden in een Wellness Spa, erg toepasselijk voor bij de producten die werden gelanceerd. Het was er echt prachtig ingericht en er hing een hele fijne sfeer!


Een aantal foto’s van de inrichting. Voor mij als boekenworm is zo’n muur met ‘boekenbehang’  natuurlijk helemaal te gek. Heel erg leuk gedaan!!


Maar we zijn hier natuurlijk voor de introductie van de Spa Secrets. Dit zijn de drie lijnen die bij Kruidvat verkocht gaan worden. Vind je ze er ook niet prachtig uitzien? De verpakkingen zijn speciaal ontworpen voor Kruidvat en hebben echt een luxe uitstraling.Bovenstaande foto’s zijn van de Marokkaanse lijn. De producten zijn geïnspireerd op het Hammam schoonheidsritueel. Er zitten verzorgende oliën in zoals Arganolie en verfijnde bloemenextracten als rozenwater. 


De geur is wat zwaarder, maar wel erg lekker. Ik denk dat ik deze lijn het lekkerste vind voor in de winter. Dan vind ik een wat zwaardere geur wel prettig en dan vind ik het ook fijn om mijn huid te verzorgen met olieachtige producten. 


Dit is de Japanse serie. Deze is geïnspireerd op een aloud badritueel waarbij de ziel wordt gezuiverd en de huid wordt verzacht. In deze producten staan de Lotusbloem en de bamboe centraal. 
De geur is heel erg fris en verkwikkend. Kruidvat zegt dat deze lijn ook geschikt is voor mannen. Een uniseks lijn dus. Leuk! (En die Arizona flesjes passen er ook echt helemaal bij! Leuk!) Mijn favoriet! Deze lijn is geïnspireerd op de geheimen van de kuuroorden op Bali. Het is gericht op het herstellen van de innerlijke harmonie en om het lichaam te vitaliseren en te voeden. De bijzondere Frangipanibloem en kokoswater zijn de hoofdingrediënten van deze intens bloemige en tropische lijn. 

Deze lijn brengt je dan ook gelijk met je hoofd in de zomer! Niet alleen door de kleur geel, maar ook de geur maakt dat je verlangt naar zon, zee en strand! 


Er was een leuke zitplek gecreëerd waar we konden luisteren naar alle ideeën achter de verschillende lijnen en waarbij we de producten uitgebreid konden proberen.Door deze foto verlang je toch gewoon naar Bali?!

Van alle drie de lijnen zijn een showerfoam, showercream/gel, body scrub en een product om je na het douchen mee in te smeren beschikbaar. Dit varieert van een olie tot een body cream. Bij de Marokkaanse lijn is er ook nog een handcrème verkrijgbaar. Genoeg keuze en heel goed betaalbaar. Alle producten zijn namelijk te verkrijgen voor een prijs van tussen de €2,99 en de €4,99. Top!

Wat een geweldige lijn Kruidvat! Heel goed gedaan. De producten zien er prachtig uit en ruiken echt waanzinnig lekker. Ook hartstikke leuk om aan iemand cadeau te geven of om gewoon jezelf lekker te verwennen. Natuurlijk ga ik de producten ook nog uitgebreid testen en er een review van maken, maar tot nu toe ben ik al hartstikke enthousiast!

Welke lijn trekt jou het meest? Marokko, Japan of Bali?

Liefs,
Maaike

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.