vrijdag 5 juni 2015

Plog van het L’oreal, Maybelline, Essie & Garnier event

Op woensdag 27 mei ben ik naar een event in Amsterdam geweest. Tijdens dit event presenteerden L’oréal, Garnier, Essie en Maybelline een aantal nieuwe producten. Nog een aantal producten zijn onder embargo, dus daar kan ik nog niks over vertellen en laten zien, maar ik heb gedurende de dag wel allemaal foto’s gemaakt die ik je in deze plog wel kan laten zien. 


Lekker op tijd opgestaan om even rustig te kunnen tutten. Ik heb vandaag mijn nieuwste lipstick op, Mac Pink Pigeon. Ik ben helemaal fan. En wat blijven de lipsticks van Mac toch ook altijd mooi lang zitten. Love it!


Wachten op de trein! Het heeft even geduurd en ze zijn nog steeds hard aan het werk, maar het station in Arnhem begint eindelijk een beetje vorm te krijgen. Werd tijd!


Plekje gevonden en even de nieuwste Grazia lezen. Als ik in Amsterdam ben aangekomen heb ik ‘m al uit en leg ik er een briefje bij zodat een volgende treinreiziger ook wat te lezen heeft. Ben benieuwd hoeveel mensen er uiteindelijk in gelezen hebben!


Aangezien de Bijenkorf in Arnhem helaas plaats heeft gemaakt voor een enorme Primark ga ik in Amsterdam maar even koekeloeren. Heb een gave ring van Kenzo gekocht. Ben er helemaal blij mee!


Zoals eigenlijk altijd ben ik veels te vroeg aangekomen op de plek van bestemming. Gelukkig is het echt prachtig weer, dus ik heb nog even heerlijk van het zonnetje genoten op een bankje.


Het event vond plaats in het Tabacco Theater. Een enorm mooie ruimte met als binnenkomst een prachtige foto van Doutzen.


Een aantal foto’s van de eerste ruimte waar je zelf kon kijken. Het event was een Walk-In. Dus je kan dan gewoon komen en op je eigen tempo alles bekijken en rondlopen. Vind ik fijn!


Er stonden een aantal Ipads waar als je voor ging staan je jezelf kon zien. Alleen dan met wat extra make-up op. Naast de Ipads lagen producten en die verschenen dan op je gezicht op de Ipad. Niet allemaal even geslaagd, maar wel erg grappig! Op deze foto had ik opeens knalblauwe oogschaduw op en rode lippen! Niet helemaal mijn smaak ;-)


In deze ruimte heb ik een mooie foto gemaakt van lekkere watertjes, meer mag en kan ik er nog niet over vertellen helaas.


Lekker sapje!


L’oréal komt met een aantal nieuwe producten, waaronder een nieuwe mascara en een op het oog erg mooi oogschaduwpalette.


Hi!


Leuk hè? Je mocht een kleur lipstick uitkiezen en dan werd je naam erin gegraveerd. Is toch bijzonder om te hebben!


Bij Essie werden alvast de nagellakjes getoond voor de herfst- en wintercollectie. Zag er weer prachtig uit zoals ik wel gewend ben van Essie.


Prachtige bloemen in het roze licht.

 

Nog wat foto’s van wat er allemaal nog meer te zien was.


Na alles grondig te hebben bekeken weer op weg naar huis. Wat blijft het centraal station van Amsterdam toch mooi (van de buitenkant.)

En dat was het weer! Thuis aangekomen ben ik op de bank geploft en heb ik gelijk deze plog voor jullie gemaakt. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en tot de volgende keer!

Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.