woensdag 24 juni 2015

Review Davidoff Cool Water Summer Seas & Calvin Klein One Summer


Als het mooi weer wordt of als ik op vakantie ben, vervang ik mijn wat zwaardere parfums voor een wat frissere geur. Een geur die mij doet denken aan zon, zee en strand.
Calvin Klein en Davidoff komen beide met een limited edition speciaal voor aankomende zomer.

In dit artikel laat ik jullie de luchtjes zien en vertel ik wat ik er van vind. Ik begin met Calvin Klein One Summer. Als je op vakantie gaat met je liefde en je wilt niet te veel bagage meenemen, kan je er voor kiezen om alleen dit parfum mee te nemen. Het is namelijk een uniseks geur, dus zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Scheelt toch weer één flesje in de koffer!

De geur is fris en je ruikt dan ook een citrusachtige geur, die wat mij betreft past bij het seizoen.
Top: limoen, citroenschil, jeneverbes, ijskoude watermeloen.
Hart: gemberwortel, gember, steranijs en waterige komkommer.
Basis: muskus, amberhout, patchouli.


Het flesje is erg mooi vorm gegeven. De voorkant is strak en glad maar prachtig doordat de kleuren in elkaar overlopen. De achterkant heeft een golvenpatroon dat doet denken aan de zee of het patroon dat golven op het strand kunnen achterlaten. Erg leuk gedaan. 


Ik denk dat het komt omdat het een uniseks geur is, maar ik vind zelf het luchtje toch nog wel iets te zwaar. Bij mijn vriend vind ik het heerlijk, maar zelf kies ik toch voor iets lichters voor dit seizoen. Helemaal niet erg, want ook in de kast van mijn vriend staat dit flesje goed.

Eau de Toilette spray Calvin Klein One Summer: 100 ml. Adviesprijs €38,83
Verkrijgbaar bij geautoriseerde Calvin Klein Fragrances parfumerieën en warenhuizen.


Dan door naar Davidoff Cool Water Summer Seas. Er is voor zowel man als vrouw een limited edition Summer Seas parfum ontwikkelt, maar ik heb hier alleen die voor vrouwen. Eens even kijken of er ook nog een flesje in mijn kast beland!

Als ik dit parfum ruik, moet ik gelijk aan mijn tienerjaren denken, toen ik nog trouw elke dag rondliep met de originele versie van dit parfum. Als ik het ruik brengt het mij dan ook gelijk weer terug naar die tijd.

Het is een bloemige en fruitige geur. Met een verleidelijke noot van meloen en lelietjes-van-dalen. Deze geurcombinatie wordt afgerond met een rijk en sensueel spoor van iriswortel.

Het flesje is zoals we dat gewend zijn van Davidoff. De speelse vorm in een blauwige kleur. Deze variant heeft alleen wel een heel mooi kleurpatroon dat overloopt van licht- naar donkerblauw. Heel mooi. Leuk detail is het kleine zeilbootje, dat je toch gelijk doet denken aan vakantie.


Ik vind dit een lekkere en frisse geur voor in de zomer. Het doet mij denken aan vroeger en soms is dat helemaal niet erg! Ik zal dit luchtje dan ook zeker vaker pakken, tijdens heerlijk zomerse dagen.

Davidoff Cool Water Woman Summer Seas: 100 ml. Adviesprijs €36,-
Verkrijgbaar bij geautoriseerde Davidoff Perfumes parfumerieën en warenhuizen. Ik vind het altijd erg leuk als merken met een speciale zomereditie komen van bekende geuren. Mensen verlangen in de zomer toch vaak naar een wat lichtere en frisse geur. Calvin Klein en Davidoff hebben dan ook goed hun best gedaan!

Wat is jouw favoriete parfum voor in de zomer?

Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.