zaterdag 27 juni 2015

Shoplog en Outfitpost in één!


Maaike - De afgelopen weken heb ik zo nu en dan iets leuks gekocht voor mezelf. Bij elkaar maakte dat één complete outfit, die ik graag aan jullie wil laten zien. Het is dus een shoplog (want alles wat je ziet is nieuw) en een outfitpost in één artikel!Wat ben ik blij met dit mooie (nep) leren jasje van Vero Moda. De details op de mouwen vind ik helemaal te gek. Stoere ribbels met een lief bloemetjesachtig motief. Leuk! Ik heb dit jasje expres in een maatje groter genomen, zodat het jasje ook dicht kan. Wel zo lekker met het nu soms nog wat koude weer.


Ook de blouse die ik draag is van Vero Moda. De voorkant is iets korter dan de achterkant en heb ik om iets meer taille te creëren in mijn rok gedaan (de rok is van H&M en is geweldig, zo fijn dat ik hier gewoon normaal in kan bukken!). Dit soort outfits vind ik vooral erg fijn om aan te trekken als ik voor de klas moet staan. Niet te warm en niet te koud. Maar ook gewoon geschikt en netjes.


De schoenen. Al jaren komen deze lage converse sneakers overal voorbij. Maar ik heb ze steeds aan mij voorbij laten gaan. Totdat er een aantal weken geleden opeens in mijn hoofd opkwam dat ik ze moest hebben! Sindsdien heb ik ze ook bijna niet meer uitgedaan. Wat zitten deze schoenen heerlijk! Stiekem ben ik al aan het kijken naar een ander leuk kleurtje voor erbij.


Nu dé ring en dé tas. Allebei niet goedkoop, maar ik heb wel over allebei heel lang nagedacht. Eerst de ring. Elke keer dat ik de afgelopen weken in Amsterdam ben geweest heb ik deze Kenzo ring gepast bij de Bijenkorf. Elke keer niet gekocht en thuis had ik dan weer spijt. De laatste keer dat ik er was riep ik al na twee minuten ‘Pak maar in, ik neem ‘m!’ En wat ben ik er blij mee. Een mooie zilveren ring met een stoere tijgerkop!


De tas. Oohhh wat ben ik verliefd op de tassen van Michael Kors. Al jaren kijk ik verlekkerd naar de online foto’s die voorbij komen van de meeste mooie exemplaren. Maar ik kon de verleiding altijd goed weerstaan. Maar het afgelopen jaar wist ik dat er een moment zou komen dat ik zou zwichten. Ik ben gaan sparen en een aantal weken geleden heb ik deze prachtige tas gekocht. Ik was in Bataviastad en vond deze tas verstopt achter een andere tas. Bataviastad is een outletcenter en dus was de tas een stuk goedkoper dan normaal. Maar er ging ook nog is extra korting van af, dus ik besloot om na jaren denken en maanden sparen het gewoon te doen! 
De tas heeft een mooie, okergele kleur en de hardware is goudkleurig. 

Ik ben er heel erg blij mee en weet ook zeker dat ik deze tas jaren ga gebruiken. Ik zie het maar als een soort van investering ;-)


Wat staat er nog op jouw verlanglijstje om ooit te kopen?

Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.