donderdag 18 juni 2015

The Body Shop Fuji Green Tea


The body shop blijft het keer op keer weer doen. Ze blijven heerlijke lijnen ontwikkelen met heerlijke geuren. Zo zijn ze nu met de Fuji Green Tea lijn gekomen. Een lijn die geïnspireerd is op het al 400 jaar oude Japanse theeceremonie. Groene thee bevat heel veel antioxidanten en heeft een positief ontgiftende effect op de gezondheid. In Japan gebruiken vrouwen groene thee zelfs als masker of nemen een groene thee bad. Op die beauty rituelen heeft The Body Shop deze lijn samengesteld. Groene thee heeft de eigenschap om vocht vast te houden en verkleint de poriën. Op basis van al die kennis uit Japan heeft The Body Shop nu een Body Care-lijn ontwikkeld met echte groene thee blaadjes. De groene thee in de producten komt uit de Mount Fuji regio in het binnenland van Japan. 

De lijn bestaat uit totaal 9 producten. Een body butter , body sorbet , body wash , eua de cologne , exfoliating soap , body scrub , detox bath tea en een bath infuser. Ik zal vandaag jullie de laatste drie uit deze lijn laten zien.


Detox Bath Tea + Bath Infuser
Ik vind deze combinatie zo leuk! Het lijkt net of je een mega bad vol met thee gaat maken. Je Hebt een heerlijke pot vol met fris ruikende zoutkristallen met groene thee blaadjes. Hiervan doe je een schep in de bath infuser en je kunt hem in bad hangen. Helaas heb ik geen bad, dus volledig goed testen heb ik niet kunnen doen. Wel heb ik er een lekker voetenbad van gemaakt. De zoutkristallen ruiken best sterk vergeleken met de body scrub , maar dat vind ik juist wel erg lekker.
In de pot zit 300g. en de infuser moet je er apart bij kopen. 


Body Scrub
Ik ben echt dol op de scrubs van the body shop. Ze laten geen vettig laagje achter en persoonlijk vind ik dit wel erg fijn. De geur van de scrub ruikt ook heerlijk fris naar groene thee. Niet zo sterk als de bath infuser, maar zeker erg lekker voor onder de douche. Hij heeft een beetje een gel achtige substantie en hierdoor wordt hij iets milder in gebruik.
Ik vind hem persoonlijk meer bij de zomer passen ivm zijn frisheid, dus helemaal nu gebruik ik hem graag. Lichtelijk geeft hij zelfs wat verkoeling.The Body Shop heeft het perfecte detox ritueel voor je huid. Drie eenvoudige stappen om je lichaam en geest te ontgiften en te hydrateren.

1.         DETOX & CLEANSE
Met onze Bath Tea, met pure groene theeblaadjes, en de Infuser, maak je een heerlijk theebad om je lichaam te detoxen. Het reinigt en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.
Perfect om de dagelijkse stress weg te spoelen, terwijl je huid wordt verzorgd.
Onze Exfoliating Soap met pure groene theeblaadjes en onze Body Wash reinigen en
revitaliseren de huid.

2.         REPLENISH PURE MOISTURE
Geniet van drie bijzondere sensoriële texturen. Van onze voedende Body Butter, die tot 24 uur lang het lichaam hydrateert, tot onze lichte Body Lotion en de verkoelende textuur van onze innovatieve Body Sorbet voor frisse hydratatie.

3.         REFRESH THE SENSES
Verkwik de zintuigen met het aroma van de citroenfrisse geur van onze Fuji Green Tea™
Eau de Cologne. De perfecte combinatie van groene thee, bergamot, citroen en de hartnoten van camelia, jasmijn en viooltjes. Verfrissend licht en puur; een klassieke geur en tegelijkertijd helemaal van deze tijd.

Producten en prijzen:
Fuji Green Tea™ Exfoliating Soap 100g - € 5
Fuji Green Tea™ Body Scrub 250ml - € 18
Fuji Green Tea™ Body Butter 200ml - € 16
Fuji Green Tea™ Body Sorbet 200ml - € 11
Fuji Green Tea™ Body Lotion 250ml - € 10
Fuji Green Tea™ Body Wash 250ml - € 7
Fuji Green Tea™ Eau de Cologne 100ml - € 19
Fuji Green Tea™ Detox Bath Tea 300g - € 15
Fuji Green Tea™ Bath Infuser - € 6

De lijn ligt nu al in de winkel en is verkrijgbaar via de webshop van The Body Shop. 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.