donderdag 2 juli 2015

Batiste Droogshampoo Limited Edition 2015


Batiste blijft toch met stipt mijn nummer 1 droogshampoo. Ik gebruik ook andere merken die erg prettig zijn, maar toch blijf ik Batiste echt steevast gebruiken. Deze zomer komt Batiste met twee Limited Edition varianten die jou haar deze zomer nog blijer maakt. De varianten zijn Oriëntal en Floral Essences, volume en frisheid voor deze zomer. Oriëntal
Bij oriëntal denk ik gelijk aan oosterse invloeden met warme kruidige maar toch ook bloemige accenten. En dat klopt ook wel, want deze droogshampoo past helemaal in mijn straatje. Hij heeft echt een warm en fruitige hoofdnoot van Appel , wilde bessen en grapefruit. Daarnaast zit er ook nog jasmijn , kokosnoot , sandelhout en cederhout in. 

Naast de geur vind ik de verpakking ook erg mooi. De mooie roze en blauwe accenten met een mooie roze vogel en bloemetje. Ik zou deze fles zo uit mijn tas willen halen!


Floral Essences 
Deze floral essences zit , zoals de naam al zegt , vol met lekkere bloemige noten. Toch is deze geur ook enigszins fruitig. De hoofdnoot in deze geur is waterbloesem  met een vleugje meloen, perzik en sinaasappel. voor de rest zitten er nog rozen , lelietjes van dalen en violet in. Een echte zomerse geur vind ik. 

De verpakking is leuk bekleed met vrolijke bloemen. Het oogt wat druk, maar dat past wel erg goed bij het merk, het maakt het wat speelser. 


Batiste blijft het in mijn ogen echt top doen. Ik denk toch echt dat zij wel de leider zijn op het gebied van droogshampoos. 

Deze twee leuke varianten vallen onder een Limited Zomer Edition en zijn vanaf week 29 t/m 32 2015 verkrijgbaar bij 580 geselecteerde Kruidvat Filialen en komen in een beperkte oplage.

Q: Voor welke variant zou jij gaan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.