vrijdag 17 juli 2015

BE Creative make-up Silk Eyeshadow Quad


Ik ben altijd op zoek naar mooie kleine palettes voor onderweg en op vakantie. Nu deze maanden vele van jullie weg gaan leek het mij leuk om te laten zien welk palette er bijvoorbeeld heel erg geschikt voor is. Vandaag laat ik jullie dit mooie palette, genaamd Silk van BE creative make-up zien. 


De Quad Eyeshadow palettes van BE komen altijd in leuke verpakkingen. Deze variant hoort bij de zomercollectie en heeft daarom wat vrolijkere kleuren. Daarnaast vind ik het fijn dat je in het doosje nog wel gelijk het palette met de kleuren kunt zien. 


De producten van BE zijn erg goed gestyled en hebben een zwart matte strakke uitstraling die denk ik tot velen aanspreekt. Daarnaast voelen de verpakkingen totaal niet goedkoop aan. Het is niet zo dat ze na 5 keer gebruiken uit elkaar liggen, en dat vind ik wel een fijn gevoel. 

Het palette bevat totaal 4 kleuren en is 6 gram totaal. Het is mij niet helemaal duidelijk of het een tijdelijk palette is of dat hij vast in het assortiment zit. Echter is het wel een palette die het hele jaar door gedragen kan worden. 


De oogschaduw kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en voelen erg zacht aan zonder fall out te hebben. Het palette heeft een perzik oranje kleur, een lichtroze highlighter kleur , een warm hazelnootbruine kleur en als laatst een interessante paarse kleur die ook iets roze er in heeft zitten. 

De oogschaduw blend heel erg fijn en het zijn echt oogschaduwkleuren die je goed kunt combineren. 


Het palette is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en online in hun webshop. Hij is verkrijgbaar voor €17,99.

Q: Wat voor kleuren oogschaduw neem jij vaak mee op vakantie? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.