zaterdag 25 juli 2015

Catrice Sense of Simplicity - Juicy Gloss


In de zomer draag ik veel vaker een lipgloss dan een lipstick. Vooral de neutrale kleuren trekken op zit moment heel erg mijn aandacht. Catrice komt vanaf augustus met een collectie genaamd Sense of Simplicity. Een lijn met vooral invloeden van de jaren 90, puur , casual en chic. In de jaren 90 waren de juicy gloss helemaal hip en gingen we allemaal voor een semi-transparante lipgloss. 


Catrice kiest er voor om de verpakkingen herkenbaar en simpel te houden. De jaren 90 waren de high tech tijden en dit wordt leuk in de streepjes op de verpakking teruggebracht. Voor de rest is de verpakking lekker doorzichtig , dus de kleur is goed zichtbaar in je toilettas. 


 De lipgloss wordt ook echt omschreven als een highshine gloss en heeft een oldschool applicator. Deze worden nog erg veel gebruikt, maar hier bij dit thema past het er goed bij. De brengen de gloss prima aan en verdeelt de gloss op de lippen soms wat trekkerig, maar niet storend.

v.l.n.r.: C01 Strike a Rose  , C02 Pure Pink en C03 Orange Obsession.


C01 Strike a Rose is echt een old school kleurtje. Dat melkwittige droeg ik ooit tijdens begin middelbare school volgens mij. Zo alleen op de lippen is het niet helemaal mijn ding, maar over een felle kleur lipstick zal hij de kleur zeker apart laten worden. 


C02 Pure Pink is een mooi subtiel roze kleur. In de verpakking ziet gij er heftiger uit dan op de lippen. Leuk allerdaags kleurtje. 


C03 Orange Obsession is een licht perzik oranje kleur die ook zeker weer goed draagbaar is. Ik zou deze zelf ook geregeld kunnen dragen. 


Helaas blijft de lipgloss niet heel lang zitten, dus je moet hem regelmatig bijwerken. Wel voelen mijn lippen lang zacht aan en is het een makkelijk glossje voor in de tas. 

De lipgloss is een limited edition en is van augustus t/m half september verkrijgbaar voor €2,99 per stuk bij het Kruidvat in Nederland. 

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.