maandag 20 juli 2015

DailySilSil 2015 - Week 26


Goedemorgen, Vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie. Deze keer met wat persoonlijke veranderingen, een ander kapsel, logeetjes en nog veel meer. Kijk mee van dag tot dag. 
Ik vond vorig weekend ineens bij de sale van Kruidvat grote maten sportleggings voor €5! Heb er gelijk 4 meegenomen! .... Hier was ik onderweg naar mijn Herbalife coach! 2e weeg moment! (schoenen zijn van Primark) 


Typisch mij! Het gekke is dat ik echt van bellen hou, ik heb bijvoorbeeld ook jaren callcenterwerk gedaan, maar toch ben ik meer een apper!


Jum jum jum! Yoghurt met Herbalife F1 poeder in vanille met pindakaas poeder en noten! En een kop Herbalife thee in perzik!


Ik schreef afgelopen donderdag over mijn samenwerking met Herbalife. Heb je het gemist, dan kun je het hier terug lezen. *klik hier* 


Ik heb mijn haar ook afgelopen week geverfd. Het was de bedoeling dat het deze kleuren zou worden, maar helaas pakte het een beetje anders. 


Ik hoopt op een pastel roze en paarse ombre, maar helaas pakte alleen het roze. Dit was al poging twee. Echter vond ik het eindresultaat wel erg mooi!


Ik kreeg dit leuke pakket van Andrelon binnen. Helaas geen kort haar , maar testen doe ik het wel! 


Ik drink de hele dagen water , thee en 's avonds een keer een cola. Tig keer per dag naar het toilet, but who cares. 


Ik heb sinds afgelopen vrijdag deze drie logeetjes bij mij! Het is net of ik weer een baby heb, want ben vannacht wel 6x wakker geweest door ze, waarvan 2x zelfs uit bed! Koppijn had ik toen ik wakker werd. 


Even weer eens een foto van een paar prachtige wimperextensions die ik afgelopen week zette. 


Als je met de trein naar je kapper gaat, dan weet je dat hij goed is. Zeker als er in Groningen er zeker wel 40 zitten! 


Helemaal happy nadat ik bij mijn kapper weg ging. Ik laat het altijd doen door Emo van knipperij de Krul in Winschoten. Noah gaat ook altijd naar hem toe!


Tadaa het resultaat. Ben er echt blij mee!


Kan nu ook weer een leuk staartje in. Het voelt allemaal ook weer zo licht en fris! 


Ik vond het super gezellig als de hondjes blijven logeren. Echter is het op een zondagmorgen niet echt fun om de honden uit te laten. 


Heb gewoon 2x tickets naar Parijs geboekt! Mijn moeder gaat 2,5 maand naar Parijs voor werkzaamheden en ik kom haar twee keer een weekje gezelschap houden/opzoeken! 1x met vliegtuig en 1x met de Thalys! Zo veel zin in! 


Zondag ging in gezellig met Emmely sushi eten en trakteerde ze mij! Echt super lief! 

Dat was het weer voor deze week!

Q: Hoe was jou week? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.