maandag 6 juli 2015

DailySilSil 2015 - week 27


Goedemorgen op deze mooie maandagmorgen. Wat hebben we een warm weer gehad de afgelopen dagen. Ik moet echt even wennen hoor, maar ik klaag zeker niet. Deze week werkte ik ,genoot ik en kreeg ik toch wel erg veel last van mijn pols. Ook ging ik naar Amsterdam voor The Body Shop, naar Utrecht voor Herbalife en deed ik nog veel meer leuke dingen. 
Maandag en dinsdag werkte ik 2x 12 uur en had ik echt totaal geen puf om te koken, dus haalde mijn lieve broertje een pizza voor mij. 

Voor de rest heb ik van die dagen ook geen foto's gemaakt omdat ik zulke lange werkdagen maakte. 


Woensdag ging ik naar het hoofdkantoor van Herbalife . Ik ben met iets nieuws gestart en vertel jullie hier snel meer over. 


Terug uit Utrecht had ik met Emmely afgesproken en gingen we samen onze nagels laten bijwerken. 


Zelfs met de hete temperaturen buiten drink ik voornamelijk water, maar ook thee. Thee koelt het lichaam namelijk ook wat af. 


Erg blij met mijn nagels. Het is helemaal mijn lengte , maar alleen wat acryl er overheen en zilveren glitters.


boodschapjes doen met dit warme weer is geen straf, overal in de supermarkten is het koel.


Oeps!


Helaas woont mijn vader niet in de buurt, dus de kip bij de poelier gehaald , wat echt al 10x beter is dan van de supermarkt 


Oei aardig warm... gelukkig koelde het daarna tot een graad of 26. Nog steeds warm, maar handelbaar.


Nieuwe sandaaltjes gekocht afgelopen weekend. Ik draag meestal teenslippers of flatjes , maar wilde ook iets simpels en luchtiger. Ik heb de kwastjes die er aan zaten er af gehaald en zo vind ik ze helemaal leuk. Ze komen van de Bristol, een winkel waar ik nooit verwacht had zoiets leuks te vinden.


Vrijdag ging ik naar Amsterdam met 28 graden, dus besloot ik een eerste klas ticket te kopen. Geen plakkerige en zweterige mensen voor mij! De keuze was goed, want de trein zat zowel heen als terug bom vol!


Door het warme weer werd de noodrem ineens geactiveerd en stonden we ineens stil tussen de wilde paarden, 


Aangekomen bij The Body Shop. er komen hele mooie lijnen en producten. Binnenkort laat ik natuurlijk alles aan jullie zien. 


 Een nieuwe zomerse geur met vijgen. Erg lekker fris.


Zaterdag besloot ik toch met die warmte even naar de stad te fietsen. De markt was aanzienlijk rustiger en leger , en totaal begrijpelijk, want als ondernemer moet je soms keuzes maken. Ik heb heerlijke aardbeien, meloen en limoenen meegenomen.
  

Bij Aldi in de folder zag ik deze hartslagmeter voor €19,95 hij meet echt van alles o.a. je calorie en vetverbranding en dat wilde ik juist graag voor naar de sportschool.


Helaas sinds zaterdag met deze lopen. Na parijs ben ik direct weer aan het werk gegaan en sinds vorig weekend steeds pijn in de pols, hoopte dat het wat af zou zakken (denk overbelast) , maar de pijn wordt steeds erger. Dus dit weekend nog even aanzien, maandag klanten , en hou ik dan nog steeds zoveel pijn dan ga ik naar de dokter!


In een spontane bui naar mijn ouders met mijn broertje. 


gezellig late night bbq! Om 22.00 begonnen we pas, maar het was weer heerlijk! 


samen met paps. Mijn make-up is er al helemaal afgesmolten, maar mijn wenkbrauwen zitten er nog op :D 


Deze aanbieding kwam ik in de folder van het Kruidvat tegen. Vanaf morgen (dinsdag) verkrijgbaar.
Zondag heb ik voor de rest niet zoveel gedaan, en tegelijkertijd ook weer wel. Overdag was ik bij mijn ouders en hebben we een rustige middag gehad en hebben we weer bbq gegeten. Verder zijn mijn broertje en ik daarna weer naar huis gegaan en ben ik in huis aan de slag gegaan. Wasjes gedraaid, stof gezogen en opgeruimd. Daarnaast alles opgevouwen en schoongemaakt dus het is weer lekker fris en fruitig. 

Hoe was jou week? Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.