maandag 13 juli 2015

DailySilSil 2015 - week 28


Goedemorgen op deze maandagochtend. Ik heb weer een verse nieuwe dailysilsil voor jullie. afgelopen week ben ik met mijn broertje op stap geweest, heb ik mijn moeder meegenomen naar de FashionWeek in Amsterdam en heb ik dit weekend een leuk weekend met de meiden gehad! Kijk mee van dag tot dag. Maandag heb ik eerst de hele dag gewerkt en ben ik daarna even boodschapjes gaan doen! 


Begonnen met Herbalife workouts. Nu komt mijn pas gekochte sporthorloge helemaal van pas! 


Dinsdag nam mijn broertje mij mee voor een sushi lunch, want die had hij mij voor mijn verjaardag gegeven. Gezellig even bijkletsen met mijn broertje! 


 Buiten bij de fietsen stond deze lummel ons aan te kijken. Totaal niet bang en bleef ook gewoon op de fiets zitten. 


Nog een lekkere workout! 


Voor mijn verjaardag kreeg ik een welkcome planten houder voor bij de deur alleen nam ik nooit de tijd om een mooie plant te kopen. Nu zag ik deze staan en heb ik hem gelijk meegenomen. Het staat direct een stuk gezelliger!


Vrijdag nam ik mijn moeder mee naar de Amsterdam Fashion Week, want Nivea had mij uitgenodigd om de Tony Cohen show bij te wonen. 


 Nivea Black and White was de hoofdsponsor, dus overal stonden flesjes deo. 


Ik mocht samen met 6 andere bloggers backstage om alvast een sneak peek te krijgen van de collectie. Toevallig kwamen we Tony Cohen zelf tegen en gingen we even samen op de foto! Wat een onwijs leuke en lieve man is het! 


Ik mocht nog geen totale looks fotograferen, maar wel details e.d. Nou die waren er genoeg, want wat was het een prachtige collectie! Helemaal mijn ding!
  

Prachtige stoffen en materialen! Als het in Grote maten zou zijn geweest had ik gelijk iets gekocht! 


De look van de modellen tijdens de show. Erg mooi gedaan met een nude look en gouden lippen! 


Model in de make-up! 


Samen met mam wachten tot de show begint. We zaten op de tweede rij, dus helemaal leuk! We zagen alles zo goed!


Zaterdag ging ik met mijn moeder de stad in en zijn we sushi gaan lunchen. Mijn tweede keer deze week, but who cares! Ik heb heerlijk genoten!


Dit weekend had ik een gezellige avond met de meiden. Twee van mijn vriendinnen waren jarig en dit vierden we met een gezellige avond bij de PastaFabriek en de Uurwerker. 

Ik heb voor de rest niet zo veel gedaan en ben nu aan het genieten van mijn vrije zondag. Aankomende week werk ik een aantal dagen en krijg ik volgend weekend mijn ouders hondjes te logeren. 

Q: Hoe was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.