maandag 27 juli 2015

DailySilSil 2015 - week 30


Goedemorgen lieve lezers , Vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie. Ik ben deze week weer vol met het gezond leven bezig en na 4 weken kwam Noah gelukkig weer bij mij! Daarnaast zijn we naar mijn vader gegaan en hebben we o.a. mooie zandsculpturen gezien. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.
Maandag was weer mijn weegmoment bij Herbalife. Altijd spannend. Ik wist dat door drukte dat het iets minder was gegaan, maar nog steeds was er resultaat. Afgelopen week ben ik er weer helemaal voor gegaan. 


Misschien ben ik raar in dat opzicht, maar ik hou van gevulde pasta met ham er in en dan een saus van veel groentes en vis. Ik weet dat velen vlees en vis niet samen vinden gaan, maar ik vind het goddelijk!


Ik besloot een aantal haltes eerder uit te stappen en een stuk te lopen. Toen kwam ik dit kleine vriendje op straat tegen. 


 Sinds lange tijd weer eens naar de sportschool. Voelde echt even weer lekker. Helaas de aankomende weken weer niet heen, want ik heb Noah full time en kan hem natuurlijk niet meenemen helaas.


Ik probeerde eens de maaltijdvervangende reep van Herbalife en dit beviel mij erg goed. Deze hebben ze direct voor mij besteld en ga ik zeker vaker nemen. 


Ik weet dat ik de laatste tijd redelijk veel over Herbalife praat, maar ik had niet verwacht dat ik het zo fijn zou vinden. 
Ook hier weer een lekkere herbalife workout gehad met de herbalife24fit dvd's. Ik was zo blij met die roze sportschoenen van de Lidl van een aantal weken geleden , ze lopen zo lekker! Dat ik gister dit paar zag liggen en gelijk heb meegenomen! €20 voor sportschoenen die echt goed zitten en lekker lopen!


Ok ik was op het punt om best veel met jullie te gaan delen qua afvallen! Ik ben nu sinds Herbalife al een 2,5 kilo kwijt en daarvoor ook al ruim 9 kilo. Ik voel me beter , fitter en gezonder en eigenlijk als je kijkt kan het natuurlijk nog veel beter. Echter zijn er in Nederland maar weinig mensen die veel laten zien van hun afval-journey want we blijven de bescheiden Nederlanders die alles achter gesloten deuren doen, terwijl ik zoveel Amerikaanse mensen zie die dagelijks dingen posten met veel goede dingen, maar ook periodes als het minder gaat met hun weightloss journey! De enige Nederlander die ik op dit moment zoiets zie doen is Paul de Leeuw (Oh btw blote billen ogen omdat ik weer wimperextensions kreeg )


Via de app cute bestelde ik een aantal producten , het is net een soort eBay, maar dan voor beauty en fashion. Deze zonnebril is gewoon al binnen een week binnen en kijk hoe gaaf hij is! Super blij mee!


Na een aantal jaren een Coca-Cola vanille verslaving gehad te hebben moest ik deze Jumbo vanille variant eens proberen! Mijn treat voor die dag! Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar, maar niet zo lekker om dagelijks voor overstag te gaan. 


Weer een nieuwe set wimpers. Erg blij mee. Heb helaas niet zoveel wimpers, dus nu na een aantal dagen ben ik helaas al weer een aantal verloren, maar nog steeds ziet het er top uit!


Heerlijke tussendoortje gemaakt met komkommer , aspergetoppen , courgette en knoflook garnalen. Jummie en erg verantwoord!


Ik heb afgelopen week weer een erg grote bestelling geplaatst bij Body & FitShop. Ik ben op dit moment wel op een punt in het leven dat mijn gezondheid en mijn weg er naar toe best wat euro's extra mag kosten! 


Dit mannetje heb ik 4 weken lang moeten missen, maar is nu gelukkig weer 4 weken bij mij! Genieten van de vakantie samen!


Kleine jongetjes worden groot! Gaat veel te snel!


Mijn vader moest hondenvoer hebben en daarom gingen we naar de dierenwinkel. Noah keek zijn ogen uit, want er waren onwijs veel dieren. Ik merk toch dat Noah best stads is , want hij is overal bang voor.. Jammer vind ik dat, want ik probeer altijd zoveel mogelijk met hem te doen. 


Afgelopen weekend waren we gezellig bij opa. Oma had er graag bij willen zijn, maar zit op dit moment in Parijs, ook niet verkeerd natuurlijk!


Morning routine. Ik dacht dat het zou gaan vervelen, maar elke ochtend maak ik hier een shake van . De tabletten natuurlijk niet in de shake, maar elke ochtend geniet ik weer!


Afgelopen donderdag heb ik mijn nagels weer laten doen. Ben weer erg blij met het resultaat! 


We zijn zaterdag bij de Blauwestad wezen kijken naar de zandsculpturen. 


Veel mooie dingen en sommige iets minder. Zoals de jack sparrow vond ik in verhouding niet kloppen, maar de andere sculpturen waren wel erg goed! Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.