vrijdag 3 juli 2015

DIY : Bath and Body Works Deep Cleansing Hand Soap


Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een Deep Cleansing Hand Soap van Bath and Body works. Iedereen in huis vond hem helemaal geweldig, want hij rook ten eerste heerlijk, maar omdat hij een milde scrub er in had zitten. Je wast dan je handen en scrubt ze gelijk. Toen de flacon op ging wilde ik gelijk meer. Helaas verzend Bath and Body works niet naar Nederland dus ging ik op zoek naar een alternatief. Aangezien ik niks kon vinden ben ik zelf aan de slag gegaan, en het is een groot succes en zeer goedkoop om te doen. 


Wat heb je nodig: 

- Een fles/flacon waar je de deep cleansing handzeep in kunt doen. Ik heb de lege verpakking van Bath and Body Works gebruikt. Maak hem eerst wel even zo goed mogelijk schoon.

- een handzeep naar keuze. Ik kocht deze fruity bij het Kruidvat voor €0,99  echter zijn er ook standaard handzepen voor rond de €0,30 , maar heb jij van een merk een favoriete geur, gebruik die dan zeker! 

- suiker, deze dienen als scrubdeeltjes en lossen op in het water, dus zijn ook niet schadelijk voor je afvoer e.d.


Je kunt het eigenlijk niet simpeler maken. Ik heb iets minder dan de helft van de fles met suiker gevuld en de rest heb ik met handzeep aan gevuld. Even goed roeren, dit heb ik met een chopstick gedaan, en klaar is je deep cleansing hand soap. 


Je ziet hier de scrubdeeltjes er heel subtiel inzitten. In het origineel zat meer scrub en hierdoor was de substantie ook iets dikker dan die van mij, maar ik vind dit wel een prettige substantie. Je wast je handen goed en je geeft ze direct een '60 seconds manicure' zoals Bath and Body Works zegt. 


Ik vind zelf de fruity geur erg lekker voor deze deep cleansing hand soap, maar jij kan zelf de geur bepalen. Ook zou je zout kunnen gebruiken, dit lost ook op met water, maar gebruik alstublieft geen zand, die spoelt niet goed weg!

Scrub jij je handen wel eens? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.