zaterdag 11 juli 2015

Freeman Body Lotion


We wisten al dat Freeman vele varianten maskers hier in Nederland in het assortiment heeft. Maar nu zijn ze ook met een drietal body lotions gekomen. Drie grote flessen van 400ml. met heerlijke geuren en verzorgende producten die heerlijk aanvoelen op de huid. Je hebt de varianten Replenishing Body Lotion Shea Butter & Lemongrass , Toning Body Lotion Coconut & Guave en Smoothing Body Lotion Cucumber & Aloë Vera.


Zelfs in de zomer vind ik het belangrijk om een body lotion te smeren. Ik laat de butters achterwege en ga echt voor een lotion die niet te vol is. Daar voldoen deze Freeman Body lotions goed aan. De flessen zijn , net als bij de maskers vrolijk , kleurrijk en zijn echt een eyecatcher in het schap.


De Replenishing Body Lotion Shea Butter & Lemongrass is een niet vette body lotion die juist heerlijk hydraterend is door de shea butter en citroengras. Hij geeft de huid een lichte voeding en de huid voelt zacht aan. Gewoon wat je van een body butter verwacht die ook nog eens lekker ruikt.


De Toning Body Lotion Coconut & Guave is een body lotion die gemaakt is voor het wat verstevigen van de huid. Zelf merk ik dit niet echt, echter is het wel een erg fijne bodylotion waarvan ik de geur ook erg lekker vind. Mijn persoonlijke favoriet!


Als laatste de Smoothing Body Lotion Cucumber & Aloë Vera , deze body lotion is vooral lekker verfrissend door de toevoeging van komkommer en aloë vera , toch is hij wat zoeter dan ik zou verwachten. Daarnaast heeft deze ook een fijne hydratatie en voedt hij de huid ook nog eens lekker. Hij is ook wat meer geschikt voor de wat drogere huid.


Ik vind het een leuke toevoeging aan het assortiment van Freeman. Je krijgt een grote fles van 400 ml. voor een mooi prijs van €3,99. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat en ik heb ze bij mijn Kruidvat al zien liggen.

Q: Voor welke variant zou jij gaan? en smeer jij wel in de zomer? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.