donderdag 23 juli 2015

Gratis Marco Borsato bij Kruidvat met P&G producten


Vandaag heb ik een leuke tip voor jullie. Ik ontving laats een pakket van P&G met de aankondiging dat ze samen met Marco Borsato samenwerken. Ik krijg niet voor deze post betaald, maar vond het wel erg leuk om even met jullie te delen, want hoewel we tegenwoordig heel erg van het online naar muziek luisteren zijn blijft een goede cd altijd leuk!


Ik ben geen fan van Marco Borsato, maar zijn muziek vind ik zo nu en dan wel leuk. Zo ben ik één keer naar en concert van Marco geweest voordat officieel het Ziggodome geopend was.  Hij maakt hele herkenbare liedjes en ik weet wel bijna zeker dat elke Nederlander wel 1 nummer van hem kan noemen. 

Hij zit nu 25 jaar in het vak en daarom is er een compilatie van 16 van zijn grootste hits op een cd uitgebracht genaamd : Samen voor Altijd.  En deze cd kun je nu gratis bij het Kruidvat krijgen. Het enige wat je hier voor moet doen is twee producten kopen die onder P&G vallen. 

Wat valt er allemaal onder P&G: Olaz, Max Factor , Head and Shoulders , Dreft , Venus , Aussie , OralB , Gilette , Always , Duracell , Tampax , Naturella , Pampers , Wella en Ambi Pur. Genoeg om uit te kiezen dus! 


De actie heeft geen bepaalde einddatum, maar hou er rekening mee dat ze na een tijdje wel uitverkocht zullen zijn! 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.