donderdag 30 juli 2015

Herbalife Update 2 #roadtosizeperfect


Het is alweer twee weken geleden dat ik de vorige update plaatste over mijn avontuur met Herbalife. De tijd vliegt voorbij en ik heb jullie beloofd dat ik jullie elke twee week op de hoogte zou houden. Ik wil jullie vandaag iets meer vertellen over hoe ik mijn shakes neem, hoe ik ze varieer en natuurlijk deel ik jullie mijn vooruitgang. 

Ik krijg regelmatig de vraag of het mij niet begint te vervelen na een maand. Vooral het 2x per dag een shake nemen verbaasd sommige mensen. Geloof mij, tot nu toe verveelt het mij nog geen dag! Een paar tips die ik nu veel toepas.

  • neem meerdere smaken shakes. Ik heb er totaal 3, zo kun je ze lekker afwisselen. Ik heb de smaken Vanille , Cappuccino en Tropical Fruit.  
  • Mijn ultieme favoriet is Cappuccino, deze zou ik echt elke dag de hele dag door kunnen drinken! Ik vind hem zelf heel erg lekker met Sojamelk. Ik heb gemerkt dat ik toch beter reageer op sojamelk dan koemelk en daarnaast krijg je met sojamelk net een wat dikkere substantie. Om hem nog wat lekkerder te maken voeg ik er vaak een schepje pindapoeder toe. Doe wel die van bijvoorbeeld de Body en Fit shop want die bevat veel meer eiwit en geen toegevoegde suikers. 
  • De Vanille is er goed met alles te mixen, dus zowel met fruit, zoet of frisse dingen. Vanille vind ik echt een goede basis. 
  • De Tropical Fruit is lekker , maar zou ik zelf niet weer nemen. Ik mix hem nu elke dag met fruit en magere yoghurt en dat is erg lekker, maar andere combinaties kun je er niet echt mee doen, dus dan zou ik eerder het fruit met de vanille doen. Ik krijg dan ook aankomende week een cookies and cream, deze klinkt ook erg lekker! 

  • Ik heb gemerkt dat ik de maaltijd vervangende reep van Herbalife ook erg lekker vind. Je moet hier een half liter water bij drinken, want de vezels in de reep zetten uit en hierdoor krijg je een voller gevoel. Dit is zeker fijn al je af en toe wel wat wilt kauwen. 
  • Neem zeker de proteïne repen van Herbalife. Ik heb alle drie de smaken en deze eet ik dan ook geregeld. Kort door de bocht bevatten ze minder calorieën dan bijvoorbeeld een snicker of twix. Daarnaast zitten er in een proteïne reep vezels , veel meer eiwitten en minder suiker. Daar waar een snicker snelle suikers bevat , bevat een proteïne reep veel meer verzadigde ingrediënten. Hierdoor geeft het een meer voldaan gevoel. Het is natuurlijk niet zoals een snicker of twix qua smaak, maar het geeft mij als zoetekauw echt een voldoening en chocolade smaak. Perfect als tussendoortje of avondsnack. 

  • andere tussendoortjes die ik neem zijn yoghurt, soep , crackers met dun beleg , fruit , noten of zelfs neem ik soms op een avond 25 gram kroepoek met kruidige smaak. Eigenlijk kan je heel veel nemen , als het maar niet te zwaar/vet of te veel koolhydraten bevat. Zo heb ik ook al wel eens een bordje met groente als tussendoortje gehad. 
  • Sinds deze week ben ik begonnen met het toevoegen van een theelepel pure tarwegras poeder voor extra energie. Een shot tarwegras staat gelijk aan een kilo verse groente qua voedingswaarde. , chiazaad en moerbeien. Deze superfoods zijn de enige waar ik nog wel waarde in zie, de rest van de 'superfoods' vind ik voornamelijk onzin. 

  • Qua avondeten varieer ik veel, maar probeer ik er wel een gebalanceerd maal er van te maken. Zo probeer ik echt 50% groente te eten en de rest vlees/vis en pasta/rijst/aardappelen. Wel moet ik zeggen dat ik ook gewoon uit eten ga en dat ik ook niet elke dat strikt aan die regel voor mezelf hou. Zo ben ik ook twee avonden wezen bbq'en en eet ik wel eens iets meer pasta, als je maar weet dat je verder gewoon goed door blijft gaan! 
Op dit moment zit ik er helemaal in en gaat het heel erg goed. De knop is bij mij op en ik ga er nu lekker tegenaan. Aankomende week zit ik op de camping met Noah en wil ik het ook zo goed mogelijk doen. Maar dat zien jullie natuurlijk weer over twee weken. 


Mijn Resultaten van afgelopen twee weken: 
Ik ben afgelopen twee weken: -2,0 kilo kwijt , totaal staat de teller op 4,2 kilo in 1 maand . En ik ben 21cm krijt in 2 weken , totaal staat de teller op 31,5cm in 1 maand. Nou ik ben super enthousiast en het gaat echt super. Gewoon een kilo per week en de centimeters geven mij ook een top gevoel! Op naar de volgende weken! Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.