donderdag 16 juli 2015

Ik ben gestart met Herbalife + mijn eerste resultaat


Een aantal weken geleden kreeg ik een bericht van Herbalife Nederland. Ze waren op de hoogte van mijn #roadtosizeperfect en wisten dat ik graag wat kilo's er af wilde hebben. Ze vroegen mij of ik mee wilde doen aan de Level10 challenge. De Level10 challenge is een 90 dagen durende programma die jou helpt te motiveren met afvallen , gezond eten of welke goede voornemen je dan ook lichamelijk hebt. Want een derde van de mensen die goede voornemens heeft geeft dit binnen 4 weken weer op. Ik wilde die uitdaging zeker aangaan en ben twee weken geleden begonnen. 


Ik ga jullie elke 2 weken up to date houden met hoe het met mij gaat, met het afvallen en alles wat daarbij hoort. Daarnaast zal ik elke twee week wat meer over dingen vertellen die bij de Level10 Challenge horen. 

Even een korte uitleg van Herbalife wat de Level10 Challenge is: 
Om mensen steun te kunnen bieden bij het volhouden van hun gezonde voornemens introduceert Herbalife de Level10 Challenge. De uitdaging is om je Level10 te bereiken in 90 dagen om zo sterker, fitter en slanker te worden. Dat is de periode die je lichaam bovendien nodig heeft om aan een nieuwe gewoonte te wennen. De Level10 Challenge draagt hierdoor bij aan gewichtsvermindering, het verlagen van het vetpercentage en het vergroten van de spiermassa. Onder het motto “Be the best you can be” kan iedereen voor begeleiding bij een Herbalife coach in zijn/haar buurt terecht als de ultieme motivator. De coach helpt niet alleen bij het opstellen van een persoonlijk voedingsplan en het bepalen van persoonlijke, realistische en tussentijdse doelen, maar brengt ook kennis over met betrekking tot voeding en beweging. Hiermee wordt het voor Nederlandsers mogelijk om hun persoonlijke doelen stap voor stap op gezonde en realistische wijze te behalen. Daarnaast zijn er, als extra motivatie, (geld)prijzen te winnen om je doelen te behalen.
(klik op afbeelding om groter te zien!)

Ik vond dit gelijk erg interessant klinken en vond het een leuke uitdaging. Ik werd in contact gebracht met Ingrid Engelhart die in het Noorden vele mensen begeleidt en samen ben ik met haar op het hoofdkantoor van Herbalife geweest. Daar werd mij alles uitgelegd en gingen we bekijken hoe we het beste konden starten. 


WAT EET IK?
Elke week wordt ik gewogen en moet ik mijzelf meten. Daarnaast heb ik een leidraad gekregen met hoe mijn voeding ongeveer moet zijn. 
Ontbijt is een F1 shake 
tussendoortje 
Lunch is een F1 shake
tussendoortje
Avondeten is naar keuze 
snack/tussendoortje. 

De shakes mag ik mengen met yoghurt, (soya)melk , kwark of wat ik maar wil wat het voor mij lekker maakt. Daarnaast mag ik ook vruchten, noten of andere toevoegingen doen. Dus een shake is eigenlijk nooit echt saai, je moet alleen creatief zijn. Ook zijn de shakes in vele verschillende smaken, ik heb ook 3 verschillende, hierdoor hou je het erg leuk en smaakvol.

Tijdens de lunch merkte ik dat ik nog best zin in wat had, en dus maak ik er een kop groentesoep erbij. Daar zit niet veel in maar geeft wel een lekker vol/warm gevoel in je buik. 

Als tussendoortjes eet ik crackers , fruit , yoghurt , noem maar op, maar soms pak ik gewoon ook wat chips , een koekje of andere dingen. Het is niet zo dat je niks mag, je mag juist best veel! Daarnaast heeft Herbalife tussendoor repen in verschillende smaken. Deze zijn makkelijk voor onderweg en hebben bijvoorbeeld meer goede toevoegingen dan een snicker of twix. Ik neem ze ook wel eens in de avond als snack en snij dan een reep in kleine stukjes. Zo heb ik er langer plezier van! 

Avondeten mag je nemen wat je wilt, maar ze willen wel graag dat je het in je calorie limiet blijft. Ik mag best wat hebben en ik kreeg zelfs afgelopen keer te horen dat ik te weinig eet. Dat had ik nou echt niet verwacht, want ik eet best wat.

Ik zal in een latere blogpost wat meer gedetailleerd vertellen wat ik eet, maar zo hebben jullie een globaal idee! 


BEWEGING:
Ik heb de laatste tijd erg weinig tijd voor de sportschool, i.v.m. werk en straks als alleenstaande moeder 3 weken Noah in huis. Dus de Herbalife 24Fit dvd's helpen mij op dit moment echt super. Hier vertel ik later ook een keer meer over! 


Mijn resultaat tot nu toe: 
Ik ben nu twee weken geleden begonnen en ben vanaf start tot nu : 2,2 kilo kwijt en 10,5cm kwijt! Ik vind het al heel wat. Mijn Coach Ingrid zegt ook dat het hopelijk qua centimeters ook goed motiverend is, want de kilo's kunnen wat langzamer gaan maar het resultaat blijft komen! 

Ik hou jullie op de hoogte, en als je vragen hebt, stel ze dan gerust! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.