woensdag 22 juli 2015

Kruidvat 1+1 gratis op alle make-up


Ik kreeg vanochtend een leuk nieuwtje in mijn inbox die ik gelijk met jullie wil delen, want vanaf vrijdag t/m zondag is alle make-up bij het Kruidvat 1+1 gratis. Ja echt op alles. Ik ga zelf ook even een kijkje nemen, want wil sowieso graag een paar foundations inslaan en wil mijn favoriete wenkbrauwpotlood kopen. Misschien koop ik nog wat dingen voor een review, dus mijn mandje blijft zeker niet leeg.

Zijn er nog producten waar jullie graag een review van willen zien? Dan ga ik er mee aan de slag! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.