dinsdag 28 juli 2015

Mijn favoriete make-up store


Emmely - Ik was in shock... 2013 was nog niet zo heel lang begonnen toen ik een bericht las dat Sephora ons gewoon ging verlaten in Nederland. Ik dacht dat ik in de maling werd genomen, maar al snel werd het duidelijk dat dit zeker geen grap was. Al mijn favoriete merken kwamen van Sephora, dus ik moest mijn complete beautyroutine over de kop gooien.
Inmiddels heb ik een hele goede oplossing voor dit gemis: Beau make-up stores en het mooiste is dat de shop gewoon hier in ons bruisende stadje Groningen gevestigd is! Ik mag het natuurlijk niet nalaten om dit kleine gelukje met jullie te delen. Elke keer wanneer ik deze winkel binnen stap sta ik te kwijlen voor de schappen met Sleek, Teeez, Real Techniques, the Balm en ga zo maar door. 

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de winkel soms bewust ontwijk, want als het mij eenmaal in zijn greep heeft kom ik zeker niet weg zonder een aankoop. Dit is niet omdat de winkel superopdringerige verkopers heeft, in tegendeel zelfs, maar omdat ik fan ben van nagenoeg ieder product dat ze hebben. Ik ben daar net een kind in een snoepjes winkel. Het personeel is elke keer weer heel vriendelijk en geven je een uitstekend advies waar nodig. Wanneer je in Groningen bent of in de buurt van Groningen dan loont het zeker om hier een kijkje te gaan nemen.

Ik wil jullie doormiddel van een aantal foto's een impressie geven van deze shop:Teeez:


The Balm:Sleek: 


Deborah Lipman:


Fullips / Embryolisse / Tokyo milk / Joik / Natura Siberica etc:


Zoals jullie kunnen zien doet de shop heerlijk luxe aan, terwijl de producten heel erg betaalbaar zijn. Ik vind het elke keer weer een feestje wanneer ik heenga.
Ook dit keer kon ik het natuurlijk niet laten om enkele producten mee te nemen, maar nu waren het ook echt producten die ik al heel lang op mijn lijstje had staan. Het gaat om de Real Techniques Miracle Complexion Sponge, Your eyes/enhanced Starter Set en de your finish/perfected Stippling Brush. Ik ben vooral erg blij met de Miracle complexion sponge van Real techniques. Ik heb er heel veel enthousiaste berichten over heb gehoord, hij is stukken goedkoper dan de Beautyblender en hij is door zijn populariteit zeer snel uitverkocht, dus natuurlijk wilde ik hem dan graag uitproberen.


Q: Willen jullie ook een review van mijn gekochte producten en wat is jullie favo beautyshop?Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.