woensdag 8 juli 2015

Review Remington Curl Revolution


Over het algemeen zijn krultangen en ik niet een hele goede combinatie. Ik heb namelijk nogal veel en dik haar en ben dan ten eerste altijd zo lang bezig dat ik er eigenlijk al niet aan begin. Maar ook zijn over het algemeen de krullen er met de gemiddelde krultang in een uur er weer uitgezakt. Dat samen maakt dat ik mij er niet zo heel vaak aan waag om uitgebreid krullen te maken. Maar dat neemt niet weg dat ik wel nog steeds benieuwd ben naar de krultang die mijn haar wel kan temmen. Wat ik alvast kan verklappen: ik ben blij verrast over de Remington Curl Revolution! Kijk je mee?


Als je de Curl Revolution aanschaft krijg je er gelijk een beschermhoes bij. Hartstikke handig als je de krultang bijvoorbeeld mee wilt nemen, maar ook gewoon een leuke hoes om de krultang thuis in te bewaren.
Vinden jullie de kleur trouwens ook zo geweldig? Een zacht, oudroze kleur. Ik vind het top! Er zit informatie bij over hoe je de krultang moet gebruiken, maar er zit ook een QR-code op de doos waarmee je naar de website gaat van Remington en dan een filmpje kan kijken over hoe je de krultang het beste kunt gebruiken. En ik had het filmpje nodig! Daarover later meer. 


Dit is hoe mijn haar eruit ziet als ik het net heb gewassen en geföhnd. Het is veel en dik en zoals gezegd lastig te krullen. Maar Remington zegt dat je met deze krultang moeiteloos je haar kan omtoveren in prachtige krullen.

Even verder nog wat algemene informatie. De krultang heeft vijf warmte-instellingen en een temperatuur boost voor dikker haar of grotere delen. Ook zit er een functieknop op waarmee je de temperatuur kunt vastzetten. Remington adverteert dat de krultang in 15 seconden klaar voor gebruik is, maar dat is alleen in de minst warme stand het geval. De krultang schakelt automatisch uit na 60 minuten (wel zo veilig mocht je de tang een keer vergeten uit te zetten) en heeft een handig draaibaar snoer.

Remington zegt dat de krutang automatisch roteert en dat je ook niet meer zelf je haar om de krultang heen hoeft te wikkelen. Je kan de krultang twee richtingen laten opdraaien waardoor je een wat meer natuurlijkere look kunt creëren.


Nou klinkt allemaal veelbelovend. Maar nu nog testen! De eerste 30 keer proberen viel mijn haar de hele tijd uit de krultang en als het eindelijk een keer wel bleef zitten zat er alleen een rare knik in. Frustrerend! Ik wilde het al bijna opgeven totdat ik mij herinnerde dat er een QR-code op de doos zat. Na het filmpje uitgebreid bestudeerd te hebben kreeg ik er een beetje handigheid in en na een aantal plukken haar had ik het eindelijk door! Toen ging het eigenlijk hartstikke ‘snel.’


Na een klein uurtje bezig te zijn geweest (inclusief ploeteren) begon ik door te krijgen dat het het mooist is als je de krultang afwisselt met welke kant je deze op laat draaien. Dan krijg je een leuk en speels effect en is het iets minder stijfjes.


Tadaaaa! Het eindresultaat! Niet verkeerd toch? Zelf ben ik echt tevreden. Natuurlijk was het veel werk, maar de krullen zitten erin. Alleen nu moet de echte test nog komen. Zouden ze na een uurtje weer verdwenen zijn of niet?
Nee! Zeker niet! Zelfs de dag daarna had ik nadat ik mijn haar had geborsteld nog mooie, zachte krullen in mijn haar.
Daarom ben ik ook echt aangenaam verrast door de Remington Curl Revolution. 
Ja, het is wel even uitvogelen hoe het ding werkt en als je net zoals ik veel haar hebt ben je er wel even mee bezig, maar je hebt dan wel krullen die er mooi uitzien en ook nog is goed blijven zitten voor twee dagen! Wat mij betreft dus een aanrader!


Edit: Na het schrijven van dit artikel heb ik de krultang ook nog bij een aantal anderen geprobeerd. Twee van mijn zusjes kregen hun diploma en dan bel je natuurlijk je grote zus voor een ‘krul-sessie.’  Ik heb toen ervaren dat de krultang niet goed werkt als je heel stijl/glad haar hebt. Dan glijdt de krul er eigenlijk gelijk weer uit. Als je wat meer structuur in je haar hebt zoals ik dan werkt de krultang goed!

De Remington Curl Revolution is de koop voor €69,99 bij diverse wehshops.

Als je het leuk vind ben ik ook te volgen via instagram: meisje_maaike

Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.