woensdag 29 juli 2015

Review Zoeva Rose Golden Palette


Maaike - Eerlijk gezegd was ik niet heel handig bezig. Ik wilde namelijk eigenlijk het Cocoa Blend palette bestellen van Zoeva. Daar zitten een aantal kleuren in waar ik heel erg benieuwd naar ben. Maar met het uitpakken van mijn bestelling zat ik opeens naar het Rose Golden palette te kijken en ik dacht even dat ik gek was geworden. Na het even te hebben gecontroleerd had ik dus toch echt het Rose Golden palette besteld en heb ik blijkbaar zitten dromen tijdens het bestellen. Nou is dat natuurlijk helemaal geen ramp, want ook het Rose Golden palette is echt prachtig om te zien en ik heb het getest!Het Rose Golden palette is verpakt zoals ik dat gewend ben met de oogschaduw paletten van Zoeva. Een plat, kartonnen doosje met een magnetische sluiting. De bovenkant is echt prachtig gedecoreerd met een rosékleurige sleutel, de initialen RG en sierlijke belijningen. Heel mooi! Laten we nu naar de binnenkant gaan kijken!


Dit zijn de kleuren. Er zitten drie matte tinten in het palette en verder is het vooral heel veel blingbling!

Ik heb ook swatches gemaakt. De bovenste foto is zonder de flits en de onderste is met flits.


Luster (mat) – Reflective Elegance – Copper is King – Shining Bright – Rusty Petals


Foil – Just a Rose – Golden Rule – Harmony (mat) – Wonder Full (mat)

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn de oogschaduws allemaal heel erg goed gepigmenteerd. Ik ben vooral benieuwd naar de kleuren Copper is King en Harmony. Dit zijn twee kleuren waar ik er nog geen van heb in mijn stash.


Ik heb ook een look gemaakt met het palette. Ik vind het alleen nog wel erg moeilijk om de kleuren goed over te laten komen op de foto. Daar moet ik echt nog mee oefenen. Nu lijkt het helaas een beetje alsof ik maar één kleur heb gebruikt tijdens het maken van deze look, maar dat is niet het geval. Deels komt dat dus door mijn fotografiekunsten, maar eenmaal op het oog lijken sommige kleuren ook in elkaar over te lopen.  


Ik vind het een mooi palette, maar moet er wel nog een beetje mee oefenen. Ook denk ik dat ik meer ‘ out of the box’ moet denken met het combineren van de kleuren. Ga ik mee aan de slag! Ik mis alleen wel echt een highlighter in het palette. Dat is jammer. Verder zijn het prachtige kleuren waar je mooie, warme looks mee kunt maken.

Het Rose Golden palette kost €17,50 en is verkrijgbaar via de webshop van Zoeva.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.