zaterdag 4 juli 2015

Sally Hansen Complete Salon Manicure Bridal Collection


Een bruiloft zal er voor mij de aankomende jaren er nog niet in zitten, maar dat is niet erg want ik ben toch niet het type vrouw die MOET trouwen. Toch vind ik de kleuren rond een trouwerij altijd erg mooi en romantisch. Sally Hansen komt nu met een Bridal Collection in de Complete Salon manicure lijn. Deze collectie heeft totaal zes kleuren waarvan ik er vandaag twee laat zien. 
Ik vind de complete salon manicure lijn naast de Miracle gel lijn het het fijnste van allemaal. Mooie kleuren , fijne structuur en fijne droogtijd en houdbaarheid op de nagels. Het kwastje is altijd iets breder en is wat afgerond, hierdoor kun je de nagels er gemakkelijk lakken, helemaal top! Daarnaast heeft elk nagellakflesje zeven voordelen: het is een vitaliserende groeistimulerende behandeling, een nagelverharder, een base coat, een professionele salonkleur en een waanzinnige top coat met gelachtige glans plus de nagellak is chipproof.540 At the altar 
Deze mooie lichtroze kleur neigt heel erg naar het off-white. Ik dacht eerst dat het niet iets voor mij was, maar ik ben helemaal in love! Hij is zo zacht en subtiel dat ik hem helemaal perfect vind. 

520 Bridal Bling
Deze kleur is heel goed gecreëerd , hij is rustig en gedempt , maar tegelijkertijd is hij ook wat spannender en opvallender. Hij heeft hele mooie shimmertjes er in zitten en 1 laagje is mooi voor over een andere kleur, maar als je hem gewoon als twee laagjes op je nagels aanbrengt ziet het er ook helemaal top uit!  


Ik ben erg te spreken over deze mooie lakjes. Want hoewel er geen bruiloft voor mij op de planning staat vind ik deze kleuren wel erg mooi voor de zomer! 

De Bridal collection is vanaf half juli 2015 verkrijgbaar bij Ici Paris XL en DA. De adviesverkoopprijs is € 10,99.  


Q: Welke kleur zou jij op de bruiloft dragen? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.