vrijdag 10 juli 2015

Sally Hansen Miracle Gel zomerhits


In de zomer dragen we vaak mooie pasteltinten of felle kleuren die bij het mooie weer passen. Deze zomer heeft Sally Hansen besloten om 5 felle kleuren te benoemen tot zomerhits! Leuke kleuren voor bij je gebruinde huid. Ik laat vandaag twee varianten aan je zien die zeker bij de zomer passen. Deze vijf lakken zitten gewoon standaard in de vaste collectie en zijn dus altijd verkrijgbaar. Even een kleine opfrisser wat Miracle gel nog maar is: Miracle Gel is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot twee weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is twee laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. Hoe vakantieproof! 


320 Short Cir-Cute
Deze warme maar opvallende geel past perfect bij een mooi gebruinde huid. Persoonlijk is het niet echt een kleur die bij mij past, maar nu mijn handen iets bruiner zijn vind ik het al niet meer storend want de kleur is niet schreeuwerig. 


340 Hydro Electric 
Ik dacht eerst toen ik het potje zag : he bah wat een lelijke kleur, maar op de nagels gelakt moet ik toch zeggen dat ik deze wel het leukste van de twee vind. Hij is een kruising tussen een hemelsblauwe en een smurfblauwe kleur. Toch best leuk zo voor de zomer.

De lakken zijn exclusief verekrijgbaar bij Etos en kosten €11,99 per stuk . Op dit moment heeft Etos een aanbieding op alle Miracle gel lakken, ze zijn op dit moment €8 per stuk  t/m 12 juli 2015. 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.